Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet Budapesten legkönnye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet Budapesten legkönnyebben ismerkedni, csajozni, pasizni?

Figyelt kérdés

Bulihelyre gondoltam elsősorban, de tudom ez embertől függ valakinek az utcán is sikerül másnak meg 100 nő között is alig.

Bár a görög félisten kivétel:P

2011. júl. 8. 22:02
 1/4 anonim válasza:

dokk beach...(H)

én azthallotam az nagyon zsír hely..:D

2011. júl. 8. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Biszex vagy? Csak gondolom, ha már csajozni pasiznit írsz akkor neked mindegy xD
2011. júl. 8. 22:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy ki kellene írnom, de én fiú vagyok és csajt keresek és van egy jó barátnőm akivel csak barátok vagyunk és ő meg pasit keres. És ezért írtam így ki a kérdést.

Two in one.

2011. júl. 8. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
hát este menjetek el egy felkapottabb bárba,kissé rúgjatok be és haverkodjatok, akár utcán.és a barátnőd vegyen fel miniszoknyát.én kecskeméti vagyok és elégé sokat járok fel apához budapestre,és egyszer felvettem egy fekete miniszoknyát,meg feszülős topot,papuccsal és 2 óra alatt délelőtt 4 pasi szólított le és egész jók.legyetek közvetlenek,nyitottak...szal csak ennyi.
2011. júl. 9. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!