Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell pasizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell pasizni?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,és még nem volt barátom,nem is csókolóztam.Mindenki mondja ,hogy szép vagyok,és szerintem is így van(nem nagyképűségből mondom),még sincs barátom.

Nem tudom mit csináljak ,és hogyan ,hogy összejöjjek egy fiúval.Azt is tudni kell,hogy elég félénk vagyok,tehát kezdeményezni nem merek.

Komoly válaszokat írjatok,így is elvagyok keseredve.

2010. febr. 6. 18:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Jo lehet h nem jó ötlet,de barátnőidet megkérhetnéd h a volt palijainál ajáljon be.:D Felveszed msn-re beszélgettek aztán ugy ennyi:D Nekem is igy volt:) 1 talinál már smároltunk is:) De mondjuk pont h a barátnöm miatt nem tartott vmi sokáig.. De lett önbizalmam meg minden:D Sok sikert:D
2010. febr. 6. 18:52
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Jha és ne legyél elkeseredve..:) Lehet h már holnap megtalál vki:)
2010. febr. 6. 18:52
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
szia! Ne keseredj el! Én is ugyan így vagyok, 15 éves lány, 0 passi, 0 csók, és rám is azt mondják h szép vagyok (nem egó) még a fényképész is megdícsért tablófotózáskor... ne keseredj el, a korunkbeli fiők közül kevés értékelé a szép lányokat, főleg általánosban a fiúk a kis k*vákkal járnak, ezt mindenki tudja, tisztelet a kivétlnek. Eljön a mi idnk is! És akkor a környezetedben te leszel a király :) azok a lányok, akik most nagyon nagy valakiknek hiszik magukat, meg hetente más pasijuk van 18 éves korukra kiégnek :)No para!
2010. febr. 6. 18:53
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

már csak kicsit kell várnotok! Amúgy tök igaz, mai fiúkák a cicababákra járnak...de amikor megérnek egy komolyabb kapcsolatra jöttök ti!! :)

Puszii

2010. febr. 6. 18:55
 5/25 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat,de barátnőim pasijaival nem fogok összejönni.

Én most szeretnék összejönni valakivel,és nem azt várni hogy rám találjon valaki,meg hogy eljöjjön az én időm.

2010. febr. 6. 18:56
 6/25 anonim ***** válasza:
44%
kezd el nálam a pasizást :D 16f
2010. febr. 6. 19:00
 7/25 anonim ***** válasza:
44%

pesten laksz?

ha igen megoldhatjuk

15f

2010. febr. 6. 19:02
 8/25 anonim ***** válasza:
60%
En is kb igy vagyok csak nalunk nincsenek csajok, vagy vannak csak hulyek. En is szegyelso vagyok es meg nem hivtam meg egy csajt se randinzi. De ok se mutattak, hogy szeretnenek valamit...
2010. febr. 6. 19:21
 9/25 anonim ***** válasza:
39%
Hol laksz, ha hozzám közel, akkor mindenbe bevezetlek 19/F ;)
2010. febr. 6. 19:35
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
Énis 15 éves vagyok, nekem sem volt még rendes kapcsolatom sem, és igazi csók sem volt...:)de ne keseredj el! Nekemis mindenki mondja, hogy szép vagyok, meg portófió fotózásra járok, de a fiuknak csak azok a lányok kellenek, akik már a 3. randin az ágyba vihetnek.. és tudják, hogy mi nem vagyunk ilyenek ezért nem kellünk neki. De majd eljön a mi időnk is, a fiuk is belátják, hogy nem csak a dugás a lényeg... és akkor ott leszünk majd mi:) sok sikert, és nyugiii:)
2010. febr. 6. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!