Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell pasizni?
15 éves vagyok,és még nem volt barátom,nem is csókolóztam.Mindenki mondja ,hogy szép vagyok,és szerintem is így van(nem nagyképűségből mondom),még sincs barátom.
Nem tudom mit csináljak ,és hogyan ,hogy összejöjjek egy fiúval.Azt is tudni kell,hogy elég félénk vagyok,tehát kezdeményezni nem merek.
Komoly válaszokat írjatok,így is elvagyok keseredve.
miért nem értitek meg,hogy egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út?:D
tessék egy rekesz sörrel odamenni,és máris a tiéd!
Mintha én írtam volna a kérdést.
Szintén 15/L 0 barát,0 csók...De még csak nem is közeledik felém senki...
Sokszor gondolok arra,hogy most nagyon rossz nekünk,de majd pár év múlva,ha megérnek agyilag is a srácok rájönnek,hogy velünk járnak jól,mert mi igazán szeretjük őket és nem dobjuk 1hónap után őket.Ez azért megnyugtat.
Én sosem voltam kifejezetten félős,de amióta néhány srácnál akik tetszettek próbáltam kezdeményezni és mind kikosarazott azóta alig van önbizalmam...Mostmár nem merek senkihez közeledni,mert félek,hogy elutasít.
Nagyon sok elutasításban volt részem az életben(nem csak pasik terén) és már nem merek kezdeményezni sem.
Tudom,hogy ez nem jó így,de nagyon nehéz változtani,s nem is látom értelmét.Úgy sem érteklek senkit sem,mert én nem vagyok az agyonsminkelt,szolizott,festett hajú,mindenem kirakom csaj,akit egy hónapon belül simán lefektetnek...Én inkább a természetességet szeretem,de ezt a mai fiúk nem értékelik:(
először is ne keseredj el :) a fiúk nem tudják mit hagynak ki, ezért ne te búsulj :) csak érezd jól magad a bőrödben, szórakozz sokat a bnőiddel...a kisugárzásod is egyből más lesz és ez a fiúknak is fel fog tűnni ;):)
16L
öhm. hát csatlakoznék a csajokhoz. kb. úgyanaz a helyzet van velem is.
jó azért mondjuk volt már barátom, csókoloztam is.
de hát azóta semmi sincs. senki nem vesz észre (mármint fiúk), senki nem foglalkozik velem.
pedig nekem is a tesóim, a környezetem, a barátnőim azt mondják hogy szép vagyok, és én is annak látom magam:) de még sincs jele annak hogy vki érdeklődését felkelteném.
úgyhogy hát nem tudom, ez a "várj, majd eljön az idő" duma már unalmas.
talán egyszerűbb beletörödni?! és ha majd nem görcsölök/görcsölünk rajta annyit akk. hoop máris lesz egypár jelentkező:)
úgyhogy kérdés író, ne szomorkodj nem te vagy az egyetlen ilyen lány a világon.:D
* "várj majd el jön az az idő"
bocsi elírtam előbb.
Szia! Fel a fejjel egy-két éve én is ezen siránkoztam... Az a lényeg,hogy ne az ilyen tökéletes ideál fiúk után menj,mert azokból mindig hiányzik valami.
Körül kell nézni közelebb és elgondolkodni,hogy kivel tudnál elképzelni egy kapcsolatot.
Egyébként ha nem foglalkozol annyit a témával egyszercsak váratlanul fog valaki rádugrani :D
Ne legyél elkeseredve! :)
Nem akarlak megijeszteni, de én 18 évesen csókolóztam először, pedig én is szép vagyok és csinos. Csak annyi a baj, h nem műliba, nem kelletem magam a fiúknak. Azóta megjött az önbizalmam, és merek kezdeményezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!