Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, amikor a külsőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, amikor a külsőről papoltol, hogy nem annyira fontos, csak a magabiztosság, fellépés, akkor is ezt vallanátok ha ilyesmi pasi próbálna meg benneteket magabizosan felszedi?

Figyelt kérdés

Csak én gondolom úgy kedves lányok, hogy szerettek ferdíteni a dolgokon és ti szoktatok inkább általánosítani és nem is ia annyira a fiúk? Tiszt. a kivételnek.

[link]

2015. jan. 8. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
aranyos kérdés. :)
2015. jan. 8. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk nem az aranyos ugrott be. Fontos a külső de ha egy adonisz ilyen bocsánat hogy élek stílusú akkor fele annyi lukhoz jut míg a magabiztos fellépéssel egy ilyen férfi is találhat partnert. Most már világos a lényeg vagy még mindig elvakít a sértett önérzeted? Amúgy nem is értem azokat akik azt hangoztatják hogy a külső nem számít.
2015. jan. 8. 22:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ahol olvasgatom a fórumot itt régóta, azt látom, hogy a legtöbb lány azt mondja itt, hogy nem annyira fontos a külső. Csak ugye van egy érzésem, hogy ők sem ronda pasikban gondolkodnak, mikor ezeket leírják. Aztán meg ha a nem helyes küld nekik képet, szinte minden lány felszívódik pillanatok alatt (tapasztalat).
2015. jan. 8. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Ismerkedj élőben őt nehezebb lelépni. Az ember a külsejét alakíthatja. Ha úgy érzed nem tetszel nekik tegyél ellene. Tudom mondani könnyű :D

Szerintem kell egy egészséges ego mindenkinek nemtől kinézettől függetlenül. Ha egy a fentihez hasonló ember egy átlag vagy egy jó nőhöz megy oda értelemszerűen el lesz hajtva. Viszont ha egy hasonlóan több foga van mint füle nőhöz vagy legalábbis egy hasonló kaliberűhöz akkor sokkal több esélye van ha magabiztos mintha töketlen. Rengeteget számít a fellépés de kell egy egészséges önkép és annak megfelelő partnert kell keresni.

2015. jan. 8. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
*ott
2015. jan. 8. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:

f vagyok, de most épp te általánosítassz.

A kérdést ha jobban végig gondolod: a magabiztosság, fellépés onnan ered h pozitiv visszajelzéseket kapsz az életben. Szerinted a képen látható embernek 1-10-ig mennyire jó a fellépése?

A személyiségek (ha kis mértékben is), de összefüggnek a külsõvel. Pl. egy raszta hajúnál is, egy oldalt felnyírt hajú pávánál is.

2015. jan. 8. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja, a külső nem számít, az hazudik! De! Ez NEM azt jelenti, hogy csak egy tökéletes külsejű férfi foghat meg egy nőt. Felvállalom: nekem számít a külső, nem a legfontosabb, de számít (másnak is számít, csak álszent és nem meri bevallani) Na mármost, az, hogy nekem számít a külső, NEM egyenlő azzal, hogy csak olyan fiúkkal állok szóba, akik legalább úgy néznek ki, mint -kit mondjak, mint például- Channing Tatum. Hanem azt, hogy legyen benne valami, ami megfog. Sőt! Nekem az ilyen nagyon helyes, nagyon jó testű fiúk mesebeliek, kellemetlenül érezném velük magam (persze szívesen megnézem őket, de ennyi). Találtam már kívülről (is) vonzónak alacsony, picit mackós, kopaszodó fiút is, meg több olyat, akire a barátnőim azt mondták, hogy ne csináljam már. Összefoglalva: a külső számít, de a tökéletesség nem! (nekem) Úgyhogy akkor se tessék megijedni, ha olyat hallasz, hogy számít a külcsín!
2015. jan. 8. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem annyira számít a külső = lehet esélye egy átlagos kinézetű, de férfias fazonnak, aki ért a nők nyelvén, érdekes, szórakoztató, határozott egy feltűnően jóképű, de lekvárral szemben, aki unalmas, sótlan, határozatlan.

Ez a jóember szerinted ilyen? :D

2015. jan. 8. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!