Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha elhivott?
Van egy fiu, Matyi. O 15eves, en 14vagyok. Egy iskolaba jartunk, csak o elballagott, viszont elotte joban voltunk, mivel mindketten kosarlabdaztunk. Neha egyutt mentunk haza. Egeszen megkedveltem, es lassan 3honapja nem lattam, viszont ma talalkoztam vele a buszon. Ott volt az ikertestvere is, de ez reszletkerdes. Nos, tok jot beszelgettunk, nevettunk, majd elhivott a fellepesere, es mondta, hogy rockkot jatsszanak, felcsillant a szemem, es igent mondtam. Most pedig, johet, hogy fiatal vagyok, tanuljak, stb... dolog, de, ha valaki ezt nem irja, hanem segiteni szeretne, annak itt a kerdes; felek, hogyha elmegyek egyedul, es veletlenul nem talalkozok vele, ott allok szerencsetlenul. Viszont, ha elhivom a baratnomet, nem szeretnem egyedul hagyni. Mit tegyek? Illetve szerintetek, irjak a fiunak, hogyhogy van, vagy valami?
Koszonom elore, es tisztaban vagyok, hogy szanalmas kerdeseket tettem fel, de nagyon tanacstalan ember vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!