Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez veletek is így van?
Néha tényleg csak azt érzem hogy a hozzáállásomon múlik hogy mennyi sikerem van a pasiknál. Ha csak random végigsétálok az utcán néha megnéznek de semmi különös. Ha viszont úgy sétálok végig hogy egy dögös csaj vagyok és meghódítom a világot, akkor meg csomóan utánam néznek és szólnak meg hallom hogy összesúgnak a hátam mögött (az igen, deszép kislány, aztaku*rva de jó nő) meg hasonlók. Tényleg ennyin múlna a dolog? Magabiztosság? Nektek mi a tapasztalatotok?
Ja és még egy kérdés, ti szoktatok mosolyogni az utcán? Én imádok idegenekre mosolyogni és még nagyobb öröm ha vissza is kapok egy mosolyt. :) Tisztára feldobja a napom.
18/L
Ne haragudj, én nem lány vagyok, de azért némi hozzáfűzni valóm akad. Szerintem nagyon sokat számít, ha egy lány mosolyog az utcán, mert sokkal barátságosabbnak tűnik, és ez nyilván azt is jelentheti, hogy szívesen ismerkedne (ha idegenekre is szeret mosolyogni). Rengeteg olyan lány látok, akik vagy maguk elé néznek lefele, vagy előre, mint holmi robotok. Gondolom ezek a lányok nem nyitottak semmi ismerkedésre és azt az elvet vallhatják, hogy az utca nem erre való. Szerintem nagyon jó, ha mosolyogsz, mivel ez is lehet egy jel arra, hogy nem vagy bezárkózva. Szóval egy jó tanács azoknak a lányoknak, akik magabiztosságot szeretnének és férfira vágynak: MOSOLYOGJATOK SOKAT! :)
A mosoly miatt lazának, oldottnak tűnhetsz, ami extrémen növeli a magabiztosságot. S ki ne szeretné azt? :)
F25
UI: Ha rám mosolyognál, odamennék Hozzád simán.
Ez mind nagyon szép dolog! Csak nehogy a férfiak félreértsék. Mert magadat hozod kellemetlen helyzetbe, ha magyarázkodni kell, hogy van barátod.
Egyébként már a könyökömön jön ki ez a van barátom szöveg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!