Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok nem képesek jelezni a való életben, ha tetszem nekik, miért van az, hogy rám csak fészbukkon tudnak nyomulni vagy jelezni, hogy tetszem nekik? Miért ilyenek a lányok?
Mert észre sem vesznek. Nem úgy közlekedik senki sem, hogy folyamatosan azt nézi, hogy mire mosolyoghatna rá.
Az édeskevés, ha első látásra szimpatikus vagy. Attól leszel vonzó, hogy jelek nélkül is meg mered szólítani.
Hát.. Nekem aki tetszik, lehet hogy furcsán hangzik, de nincs facebook-ja.. :D
És tisztára zavar, hogy nem tudunk soha beszélni, csak a suliban. (osztálytársam)
Meg van száma, de kicsit furin venné ki magát, ha egyszer csak dobnék neki egy üzit. Szóval marad az órai kommunikálás + a szünetek az órák között. Öhm. Szerintem már eléggé rájött a srác, hogy bele vagyok zúgva. Amióta tudja, azóta kiismerhetetlenül viselkedik.
Sokszor mosolygok rá, és mivel facén egyáltalán "nem tudok nyomulni", ezért csak a hagyományos út maradt. Így jártam. :D
Amúgy azért, mert facebookon nem kell félnie egy csajnak/pasinak, hogy hogyan néz ki, jól áll-e a haja, remeg-e a hangja stb. Így könnyű.. :D
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!