Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fajta elhívást tartjátok jobbnak?
Figyelt kérdés
A lányok többsége elvileg szereti, ha a fiú magabiztos és határozott. Melyik a jobb elhívás? Ha a fiú úgy kérdezi, hogy pl.: Van kedved eljönni egyet sétálni/találkozni? stb. Vagy egyszerű kijelentéssel, pl.: Remélem azért még találkozunk ismét a nyáron.
Tehát melyik a jobb? A kérdés, vagy amikor határozottan utalunk arra, hogy mi igenis találkozni szeretnénk a lánnyal? Lányok is válaszolhatnak, hogy nekik melyik tetszik jobban.
2014. aug. 4. 18:30
1/14 anonim válasza:
Én semmi különbséget nem látok a kettő között. Ha bírom az illetőt, halál mindegy hogyan utal rá, hogy találkozni szeretne velem, ha nem bírom vagy semleges, akkor meg nem ezen múlik, hogy hogyan hív el, hogy szimpatikusabb lesz-e. Illetve hát ha nem bírom vagy semleges akkor a túlzott határozottság inkább ront az esélyeken... Nem bírom a nyomulást és nekem a "sima" határozottság is az.
2/14 anonim válasza:
Úgy igazából egyik sem határozott, de mindenképpen jobb az első variáció.
4/14 anonim válasza:
Így jobban belegondolva szerintem is jobb a kérdés. A második túl "parancsoló" hangulatú, még ha igyekszik is ezt elrejteni az illető aki mondja.
5/14 A kérdező kommentje:
Értem. Most csak két példát mondtam, lehetne többet is. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. aug. 4. 18:35
6/14 anonim válasza:
Én erre azért nem tudok egyértelműen válaszolni, mert az előbbit azt a találka elején, vagy előtt illik kérdezni, még az utóbbi az jó búcsúzásnak...
Az utóbbinál viszont sokkal jobban értékelem, ha a "remélem" helyett inkább azt mondja hogy "szeretnék még találkozni veled"
7/14 A kérdező kommentje:
És akkor mit mondanál, ha el akarnál hívni valakit? Tehát az elején, nem pedig már ott a helyszínen.
2014. aug. 4. 18:38
8/14 anonim válasza:
A "remélem azért még találkozunk a nyáron" tipikusan az a mondat, amivel nyomorba dönthetsz egy lányt, ha ő akar tőled valamit. Nálam legalábbis így van. Ha olyan fiúról van szó, akit szeretek, akkor azt szeretném, hogy hívjon el kerek perec valahová, ne csak mondogassa, hogy jó lenne összefutni. Sajnos néha egyszerűen csak kedvességből/illedelmességből mondják, és ilyenkor nagyon nehéz eldönteni, hogy mi az ok. Engem általában elbizonytalanít. Illetve azt sugallja, hogy ha találkozni akarunk, akkor nekem kell lépnem, én szervezkedjek, ezért kevésbé érzem magam különlegesnek az életében.
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor neked is a kérdés a szimpatikusabb, igaz?
2014. aug. 4. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!