Lehet hülye kérdésnek tartjátok, de csak értelmes válaszokat kérnék. Milyen fajta érintőképernyős telefont ajánlanátok, ami nem is drága, de jó minőségű?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 13:49
1/12 anonim válasza:
Sony xperia mini, HTC Wildfire S
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!
vki elmondaná, mit takar ez a 0 ft-os dolog?
2011. dec. 22. 17:13
4/12 anonim válasza:
Elviszed 0 FT-ért a telefont csak nagyon sok a havidíj.10 000 Ft felett van. Plusz két év hűség nyilatkozat.
Példa: [link]
5/12 anonim válasza:
Ha telenoros vagy,én a Galaxy telefonokat ajánlanám.
(Galaxy W,Ace,Gio,Mini) Mi pár hete vettük meg a W-t, nagyon szeretem,szép is a képernyője, és 37 ezret bőven megér. :)
6/12 A kérdező kommentje:
és a havidíjat addig kell fizetnem, amíg használom a telefont?
köszi :)
2011. dec. 22. 18:04
7/12 anonim válasza:
Utolsó:
Gondolom valamilyen havidíjas csomagban vettétek, mert Telenornál azt írják, hogy 76 ezer feltöltőkártyásan. Vagy tévedek? :S
8/12 anonim válasza:
A havidíjat addig fizeted ahány évre szól a hűségnyilatkozat. 1 vagy 2 év.
9/12 anonim válasza:
Igen, vállalati csomagban vettük meg. Annyi lenne amúgy?! Ú, akkor bocsánat, azt nem is néztem :)
10/12 anonim válasza:
Addig kell fizetni a havidíjat amíg abban a csomagban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!