Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni h a lány újra komolyan vegyen?
Mindketten nem sokára 17 évesek leszünk.
Van egy lány, akinek tudom h bejövök, tudom h szerelmes volt belém.
Valószínűleg most is az, csak nem akar velem összejönni a következő problémák miatt:
- Amikor vele beszélek, teljesen zavarban vagyok és azt hiszi (a lány), hogy nem akarok vele beszépni vagy vmi baj van h beszélünk.
- Amikor vele vagyok nem vagyok magabiztos, szintén mert zavarban vagyok, neh vmit mondjak vagy neh csináljak vmit amit nem kellene, de pont emiatt nem vesz komolyan, pedig tudja Ő is h szeretem...
Viszont mivel nem jövünk össze, ugyanugy szeretne beszélni velem.
Mit lehetne csinálni? Min és hogyan tudnék változtatni? Teljesen el vagyok keseredve h ezekmiatt nem jön össze és ez a dolog engem is zavar, tehát nem csak kettőnk miatt, hanem sajátmagam miatt is.
Ilyeneket h embereljem meg magam, meg legyek férfi nem kérek, mert nem visz előbbre, nem megy...
Persze írhatjátok ezeket is, csak akkor írjátok hozzá h hogyan vigyem végbe! Nagyon megköszönném és sokat segítene... :/ :)
Hogyan lehetek határozott és magabiztos? :DDD
Köszönöm! :)))
Viszont lehet h a lánynál megoldja a gondokat, bár lehet h akkor úgy fog rámnézni mint egy kis 'puhap@cs'-re. Egyelőre pedig az vagyok, de nem szeretnék az lenni... csak nem tudom hogyan lehetne változtatni rajta... :/ :(
Azért köszönöm! :) ;) Ha már ugy se jön össze velem, igazából nem veszíthetek, legfeljebb megérti... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!