Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ilyenkor csinálni?
Először leírom, hogy miről van szó:
Még nyolcadikos vagyok (most gondolhatod, hogy "már megint egy hülye", de azért légy szíves olvasd végig), és még az osztályból néhányunknak nem volt sose barátnője, és én is szerelmes vagyok. Lesz rá lehetőségem a tavaszi szünetben, hogy találkozzak vele (négyen leszünk, de ha minden sikerül el tudunk menni a többiek közül), és már ki is gondoltam, hogy hogy fogom elmondani neki, hogy szerelmes vagyok belé.
Na de most jön a kérdés:
Megkérdezem, hogy akar-e velem járni. Most tegyük fel, hogy igent mond. És aztán mit kell csinálni????? Tudom, hogy ez hülye kérdés, de erről fogalmam sincs, hogy mit csináljak utána, fogjam meg a kezét, vagy csókoljam meg, vagy mondjak valamit?
Lenne néhány ember, akitől meg tudnám kérdezni, de ez egyikkel nem lehet beszélgetni normálisan, a másik nem tud titkot tartani, meg ilyenek.
Kösz mindenkinek.
szerintem először csak elkéne mondanod neki h mit érzel, és utánna ha ugy látodh " jól reagál" akkor akár meg is kérdezheted. :)
ha igent mond, hát, nem tom..hmm... szemtem aznap még ne csókold meg, húzd egy kicsit a kövi találkorásig, úgy édesebb lesz :D
viszont ha nemet mond akkor ne törj össze, az idő mindent megváltoztathat :) talán 1 hónap mulva igent mond:) ( beszélgess vele többet, hülyéskedj,incselkedj vele ;D)
1: ezekből lesz az "engem senki sem ért meg bühühü :'(" mert a csaj nem randira számít, ő a barátaival meg el valahova
2: alap szabály, hogy sosem azzal kezded, hogy kimondod, hogy szereted, mert ez a csajok többségét úgy lesokkolja, hogy nem tud mit szólni, és jön valami olyasmivel, hogy ezt beszéljük meg később, vagy hasonlók...
A baráti talin végig legyél vele kedves, udvarias, figyelmes, de ne vidd túlzásba! Csak érezzétek jól magatokat négyen!
Az egész végén ajánld fel, hogy haza kíséred, vagy ha messze lakik és busszal megy, elkíséred a buszmegállóig.
Beszélgess vele, és a végén jöhet, hogy elhívod valahova kettesben. Hidd el, érteni fogja, hogy mit akarsz, de nem lesz az az érzése, hogy megszállott, szerelmes vagy, aki az érzelmeivel fogja üldözni (hidd el, kicsit kiszínezik a dolgokat, hiszen csajok...).
Még mielőtt elmegy, feltétlenül beszéldmeg vele, hogy mikor és hol legyen a randi (már ha belement ugye). Ez semmiképp ne legyen 3 napnál távolabbi időpont. Addig ne nagyon keresd, mert az kicsit zaklatósnak tűnik. Ha lement a randi, és minden rendben, esetleg ott már megkérdezheted, hogy van-e kedve veled járni, ha igen, csókold meg, fogd meg a kezét és hívd meg pl egy kólára, kávéra, fagyira, stb.. Innantől pedig meg magától. Tehát fontos: legyél magabiztos, vicces, és a "szeretlek" tabu addig a pillanatig, amíg meg nem érdemlitek. Ennek több oka is van, csak hogy értsd: először megrémíti a csajokat, ezért nem szabad bedobni. Kb egy hónap után van olyan a csajoknál, hogy "elmúlik a lángolás" és ilyenkor dobhatod majd be, hogy eddig nehéz volt kimondani, de...
De ennyire ne szaladjunk előre. A lényeg, hogy rossz ötletnek tűnik a terved, hidd el, több a tapasztalatom.
Sok sikert! ;)
lyen szerelmet vallasz dolgot ne csinálj, egyszerűen legyél el jól vele, és hívd el találkozni valahová: moziba, fagyizni vagy bármi ilyesmi, szóval randi, de nem kell ezt így mondani neki, hogy akkor randizunk-e
aztán ha a randi jól megy, akkor ajánld föl neki a kezed, sétáljatok kézenfogva, aztán meg hazakísérheted
ha úgy érzed van jó alkalom, akkor meg is csókolhatod, de nem kell rögtön az első randin
ha te rögtön szerelmet vallasz, akkor azzal elijesztheted, szóval inkább így csináld, ez nem lesz ijesztő neki
a szerelmedet meg majd megvallhatod neki ha már egy ideje jártok :)
Ööööö, hát nálunk, itt vidéken nincs randizás, mi ilyen falusi parasztok vagyunk :D Van egy csendes "főút", oda szokott kijárni az egyik osztálytársam a b.nőjével. Meg nálunk a sétálás is randinak számít. :D
Amúgy elmondom, hogy ki leszünk, mert ez is segíthet. Én meg a haverom (osztálytárs, meg legjobb barát), meg persze a lány, és az unokatestvére (ő is lány, most fog lejönni vidékre, ezért lesz nekem is alkalmam találkozni a lánnyal, mert a haverommal mennek beszélgetni, ők is ilyen "randi" szerűségre készülnek). A lány unokatestvérébe szerelmes a haverom, és így négyen leszünk, én és a lány, meg a haverom és a lány unokatestvére.
Tehát most haver miatt jövünk ki, mert ő akar találkozni a lány u.tesójával, ezért jön a lány is, mert az u.tesója még annyira nem ismeri a környéket, és megyek én is.
És ez most annyira nem számít, csak gondoltam hátha segít valamit.
Idézet:
"mert a csaj nem randira számít, ő a barátaival meg el valahova "
Na ez igaz, túl hirtelen lenne ez neki, mi lenne, ha megkérném a haveromat, hogy - mivel ő miatt megyünk ki, ő is tervezi ezt az egészet - , hogy mondaná a lánynak, hogy én beszélni akarok vele, és akkor már nem lesz a lánynak meglepetés, mert már tudja, hogy valamit akarok tőle. Szerintetek?
És amikor kimentünk a faluból a tó felé (földút, patak, csend,...), akkor mennék el a lánnyal beszélgetni, na ilyenkor miket mondjak? Mert nem kellene rögtön rátérnünk a témára, amint eljöttünk a többiektől (hacsak nem kérdi a lány, hogy miről akartam vele beszélni, na ilyenkor pedig rögtön rátérjek a témára?)
Szóval akkor találkozunk --> lemegyünk a tó felé --> leválunk a többiektől --> beszélgetünk --> téma :D
Eddig jó szerintetek? :D
Ja, meg ha a lány meglát engem is, hogy ott vagyok, megkérdi: "te meg mit csinálsz itt?"
Ezért is jó ez a terv, amit leírtam:
"mi lenne, ha megkérném a haveromat, hogy - mivel ő miatt megyünk ki, ő is tervezi ezt az egészet - , hogy mondaná a lánynak, hogy én beszélni akarok vele, és akkor már nem lesz a lánynak meglepetés, mert már tudja, hogy valamit akarok tőle."
Áh, ez az utolsó ötleted olyan papír_öcsül néz ki. Nehogy már ennyit kelljen ágyazni neked, ennél te értelmesebb vagy!
Elmentek sétálni, te odamondod a lánynak, hogy oszoljatok arrébb, és utána a többi: hogy nagyon tetszik neked, és szeretnél vele találkozgatni, megismerni.
Nem kell semmit sem tervezni, mert nem tudod, hogy fog reagálni.
Igen, most kezdtem el írni, hogy már túúúúl lesz bonyolítva ez az egész.
Jó lesz az így is.
Ja, és köszi minden válaszolónak, rendesek vagytok, hogy elolvastatok.
Amúgy nem úgy lesz, ahogy elterveztem, mert sokan leszünk, és nehezebb dolgom lesz :/
És nem is biztos, hogy jön.
Azért kösz még egyszer mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!