Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok, összejönnétek, felfigyelnétek vagy legalább találkozgatnátok olyan sráccal aki nem jár szórakozni?
Tegyük fel,hogy már találkoztatok és tudjátok,hogy nem jár buliba,nem tud táncolni,kerüli a szórakozó helyeket.Olyan szürke ember.
Mik az esélyei ha még sose volt baránője és most tölti be 25-öt.
Olyan csendes,visszahúzódó,szerény alkat.
Próbálkozik,óvatosan,szégyenlősen,határozatlanul és megtudjátok amiket leírtam.
Mik az esélyei,hogy álltok az ilyen srácokkal??
amúgy hogy lehet, h nem volt még bnőd ennyi idősen? biztosan nem azért, mert ilyen kis szürke egér vagy. nem lehet, h tényleg rossz a hozzáállásod és ez süt rólad?
egyébként külsőre milyennek tartod magad?
Nem vagy egyedül. Én is 25 vagyok és még sose volt barátnőm. Nem sok barátom van.
Szóval én se járok szórakozni, csak dolgozok.
Idáig talán 3-4 alkalommal történt, hogy megpróbáltam ismerkedni, de mindig kudarcba fulladt a dolog.
Talán majd, egyszer eljön az én időm is.
De a minap ismételten megszólítottam egy „ismeretlen” lányt. Egy héten többször is látom itt a meló hely környékén.
Kicsit béna lehettem, de legalább a nevét elárulta. Lehet, hogy legközelebb, amikor összetalálkozik, az utunk akkor többre jutunk... :)
Szóval csak azt tudom mondani, hogy nem szabad feladni.... Bár ez néha nagyon nehéz tud lenni....
Úgy lehet,hogy nem volt senkim,hogy nem is próbálkoztam hiszen minek ha úgyse jön össze.
Akinél (1)próbálkoztam nem érdeklődött,akénél lehetett volna valami azt elszúrtam.és volt olyan,hogy aki tőlem szeretett volna többet az engem nem érdekelt.
1 csaj
Sportoltam,néha kondizok,de ettől függetlenül hadilábon állok a magabiztossággal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!