Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randiznátok, összejönnétek, felfigyelnétek vagy legalább találkozgatnátok olyan sráccal aki nem jár szórakozni?
Tegyük fel,hogy már találkoztatok és tudjátok,hogy nem jár buliba,nem tud táncolni,kerüli a szórakozó helyeket.Olyan szürke ember.
Mik az esélyei ha még sose volt baránője és most tölti be 25-öt.
Olyan csendes,visszahúzódó,szerény alkat.
Próbálkozik,óvatosan,szégyenlősen,határozatlanul és megtudjátok amiket leírtam.
Mik az esélyei,hogy álltok az ilyen srácokkal??
Bocsi, hogy fiú létemre bele vau-vau, de:
Én ugyanebben a cipőben jártam, én sem jártam/járok szórakozni, inkább a természetes dolgokban keresem a szórakozást (túrázás, úszás, sátrazás stb...). A hangsúly azon van, hogy ennek megfelelő párt találj, mert egy discocica biztosan megvet ezért, úgyhogy egy hozzád hasonló szemléletű csaj lesz az igazi számodra.
Fel a fejjel :)
nekem simán bejönnél, én se nagyon járok sehová és szintén visszahúzódó vagyok. eddig mindig megszívtam azokkal a fiúkkal, akiknek a bulik meg a társaság volt a lényeg, csalják az embert orrba-szájba.
24l
lehet,hogy én vagyok a teli találat??
áá,kétlem.
jóformán még esélyem sincs.
vegyük fel a kapcsolatot?? :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!