Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok at fog verni? Jogosan tartok tole?
Hát összetett dolog ez is. Lehet, hogy velük már régebb óta ismerkedett, de mégis te vagy az, aki a legjobban bejön neki. Ezt senki nem fogja tudni igazából megmondani neked, mert te látod leginkább, amit látsz, de egyébként én idősebb létemre is úgy vagyok vele, hogy ha valakivel megbeszélek egy randit, akkor csak akkor foglalkozok más nőkkel, ha közben találkozok valakivel, aki jobban bejön.
Különben minek.
22:01es vagyok
Ez a "menj el, az élet a tapasztalatszerzésről szól"...
persze persze, de azért én próbálnék a helyedben felelősségteljesebben fogalmazni, mert nem mindegy, hogy kivel szerzi a tapasztalatot, és milyen tapasztalatot szerez.
KEdves kérdező, ezek alapján a srác simán lehet rendes is, de simán lehet egy kis féreg is, szóval ezt majd te fogod megítélni a későbbiekben. Nem kell mindenbe mindent beleképzelni, de azt se hagyd szó nélkül, ha idővel olyan érzésed lenne, hogy csak hülyít téged.
22:01 és 22:09es vagyok
:)Nehogy még a végén lehangoljalak:) Simán lehet, mert miért ne, hogy oda van érted a srác, és már várja a randit, mint állat, de sose lehet tudni:) Ettől izgalmas az élet.
Egyébként ha esetleg azóta beszélt más lányokkal, miután veled lefixálta a randit, az még nem para akkor, ha korábban már velük is beszélt, mert az majd az első randi függvénye lesz, hogy lesz e folytatása a dolognak, és mivel ők is szimpatikusak neki, nem akarja ejteni őket addig amíg ki nem derül, hogy mi újság lesz kettőtök közt, de ha utánad kezdett el velük beszélgetni, akkor van rá esély, hogy ők jobban bejönnek neki
de ezek csak az én találgatásaim, elmélkedéseim, semmi közük a te életedhez, pláne tanácsnak ne vegyél semmit, csak gondold meg, amiket írtam.
A lényeg, hogy ettől amiket írtál, még alapból simán okés lehet minden. De mi a fakkomat lájkolgatja ez a te barátnődet????:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!