Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Ti mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti mit gondoltok erről? Jogosan kaptunk össze a fiúmmal?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi lenne, hogy már régóta ismerjük a fiúval egymást, és régóta együtt is vagyunk. Én már jó ideje (a járás előtt is) festem magamnak a körmöm. Mostanában egyre többször szólt be, hogy "minek pempecselem a körmeimet, fölösleges". Szépen mondtam neki, hogy eddig nem volt gondja vele akkor most mi, és nekem ez olyan kreativitás kiélése. Erre nem válaszolt. Nem értem, nincs az, hogy inkább festegetek, őt meg "hanyagolom". Próbáltam, hogy nem lakkozom akkor az volt baj, utána teljesen francia (semmi csicsa) az sem volt jó. Azóta ugyanúgy csinálom, ahogy régen. Még mindig piszkál érte.. Mit tegyek? (Kezd nagyon elegem lenni belőle) előre is köszi a válaszokat

Ilyesmik szoktak lenni:

[link]

[link]

2014. jan. 3. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy téged zavar, hogy piszkál. De amúgy személy szerint én is hülyeségnek tartom, de amíg ő nem szól az én hülyeségeimért, én se az övéért:)
2014. jan. 3. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
én a "Mi közöd hozzá te gyökér selejt lavórfejű herót?" kérdéssel reagálnék neki vissza, ezzel megérdeklődvén, hogy tulképpen mi baja azzal, hogy én a szabadidőmben mit csinálok.
2014. jan. 3. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem hanyagolod a körömfestés okán a barátod, akkor nincs min felkapnia a vizet. Ráadásul ezekkel a körmökkel semmi baj nincs, szépek, ápoltak, igényesek. Ennyi erővel Te is beleköthetnél, hogy miért olvassa folyton a sporthíreket, iszik a haverjaival, néz olyan filmet, amit Te nem stb.
2014. jan. 3. 21:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

1: igen ezt már próbáltam, de hát azt mondja neki nincs semmi elviselhetetlen dolga. (Ja minden edzésen elvárja, hogy ott üljek.) ment a zöld

2: Öhm.. hát ez tetszett :D és köszi(ment a zöld)

2014. jan. 3. 21:58
 5/10 A kérdező kommentje:
3: Köszönöm :) Hát pontosan ez történt. És hát jól összevesztünk, bár azóta kibékültünk, de ő még mindig szapul érte :/
2014. jan. 3. 22:00
 6/10 Emberek ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem jogos egészen addig, míg ez nem megy a kapcsolatotok rovására. De én megérdeklődném mi a búbánat baja van azzal, hogy te fested a körmeid.

Egyébként meg tök szépek :)

2014. jan. 3. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:
6: Köszönöm.. :) már én is kérdeztem tőle, de nem mondja meg, hogy X meg Y-on a baj. :/ Eddig még semmin nem kaptunk különösebben össze, szóval ez azért is aggaszt. De sehogy nem jó neki.. egyszerűen nem értem mi a fene baja van. Így ismert meg, így szeretett belém. És most meg.. ah. :(
2014. jan. 3. 22:09
 8/10 Moszuke ***** válasza:
100%

szerintem ezek szépek. én se szeretem a festett körmöt, mert én imádom látni azt ha egészséges egy köröm.

ezeken a fotókon amit mutatsz a köröm látszik mert vmi átlátszó szarral van bekenve, vagy még azzal se, nem tudom, mindegy.

a lényeg, hogy ez sztem belefér, pedig én is allergiás vagyok erre a témára..:)

állj ki magadért ne hagyd, hogy lenyomjon a hülyesége miatt. mondd, hogy ez neked fontos és boldoggá tesz és ha más nem, fogd be őt is egyszer, hogy segítsen körmöt csinálni:)

szóval én mint körömlakk gyűlölő ember, ezt még szépnek találom, olyannak, ami belefér.

26f

2014. jan. 3. 23:28
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2014. jan. 4. 00:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Szép a körmöd. Fesd nyugodtan. 25F
2014. febr. 8. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!