Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan erzem magam kissé "könnyüvérünek"Vagy sem? Mit gondoltok errol?
parkapcsolatban elek a baratommal, en külföldön dolgozok mert muszaj ö pedig otthon. mar masfel honapja nem lattuk egymast, beszelunk majdnem naponta interneten de hianyzik nagyon. ahol elek van egy fiu aki nagyon kedves velem, ö is itt dolgozik. mindig összefutunk az utcan es mar rakerdezett h hogy hivnak, egyedul vagyok e stb. beszelgetünk sokat mert itt sajnos senkim sincs es muszaj valakivel beszelnem ugy erzem. felhivott mar magahoz de mondtam h csak beszelgetni szeretnek. ö ezt nem igen akarta tiszteletben tartani, nagyonnyomult. megfogadtam soha többet nemtalizok vele. de egy-ket het eltelt megint ravett es ujbol elmentem hozza. hagytam h megmaszirozza a hatam es sajnos kicsit töbet is engedtem neki, mindenhol tapogatott. de nagyon jol esett. nagyon büntudatot erzek mert olyan mintha megcsalnam a pasimat de fiatalon (26 évesen) szüksegem van a kedvessegre az odafigyelesre, es persze a szexre is volna. (hozzatennem nem kerult sor ra) ezt a dolgot kivulallokent hogy itelitek meg?
szeretem a baratom mindennel jobban ugyanakor ezzel agyerekkel is jol erzem magam de nem fekudnek le vele
ribis viselkedes Vagy mi ez a viselkedes nem ertem mar magamat.?!???? segitsetek!sos
mintha?
hát ez nagyon nem "MINTHA megcsalnám" eset
Szerintem meg NEM szereted a barátodat mindennél jobban,mert ha tényleg annyira szeretnéd,akkor meg sem fordulna a fejedben,hogy felmenj idegen palihoz,full kiábránditó már bocsi...
Voltam hasonló helyzetbe férfiként,de egyáltalán nem érdekelt egy lány sem,pedig lett volna,inkább beszéltem a szerelmemmel,még a hangja is többet ért,mint egy idegen lány bármilyen ajánlata...
elég érdekes nő lehetsz..nem lennék a pasid az tuti..
jön 1 helyes pofi aztán már bizsereg a nuni..nem tudom minek a kapcsolat ..
Erre is jók a különböző programok, miért nem szexcam-eztek a barátoddal?!
Oké, hogy nem olyan, mint egy igazi szeretkezés, de ezután tükörbe tudsz majd még nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!