Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan erzem magam kissé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan erzem magam kissé "könnyüvérünek"Vagy sem? Mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés

parkapcsolatban elek a baratommal, en külföldön dolgozok mert muszaj ö pedig otthon. mar masfel honapja nem lattuk egymast, beszelunk majdnem naponta interneten de hianyzik nagyon. ahol elek van egy fiu aki nagyon kedves velem, ö is itt dolgozik. mindig összefutunk az utcan es mar rakerdezett h hogy hivnak, egyedul vagyok e stb. beszelgetünk sokat mert itt sajnos senkim sincs es muszaj valakivel beszelnem ugy erzem. felhivott mar magahoz de mondtam h csak beszelgetni szeretnek. ö ezt nem igen akarta tiszteletben tartani, nagyonnyomult. megfogadtam soha többet nemtalizok vele. de egy-ket het eltelt megint ravett es ujbol elmentem hozza. hagytam h megmaszirozza a hatam es sajnos kicsit töbet is engedtem neki, mindenhol tapogatott. de nagyon jol esett. nagyon büntudatot erzek mert olyan mintha megcsalnam a pasimat de fiatalon (26 évesen) szüksegem van a kedvessegre az odafigyelesre, es persze a szexre is volna. (hozzatennem nem kerult sor ra) ezt a dolgot kivulallokent hogy itelitek meg?

szeretem a baratom mindennel jobban ugyanakor ezzel agyerekkel is jol erzem magam de nem fekudnek le vele

ribis viselkedes Vagy mi ez a viselkedes nem ertem mar magamat.?!???? segitsetek!sos

#masszázs #könnyüvérű szex szerelem erotika #simogatűs
2014. júl. 28. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Csak idő kérdése, és megfogod csalni.

Valószínűleg könnyű vérű vagy, csak eddig nem volt alkalmad a megcsalásra.

Ha tényleg szereted, és nem akarod váltogatni a pasikat, akkor jobb, ha együtt lesztek.

2014. júl. 28. 23:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezért mondom mindig, a távkapcsolat nem kapcsolat, csak illúzió, önámítás. A kapcsolatban a fizikai kontaktus sokkal jobban számít mint azt sokan hajlandóak elismerni.

37 F

2014. júl. 29. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem csináltál semmi rosszat, mindenképp feküdj le az új fiúval, szükséged van rá!
2014. júl. 29. 09:21
 14/18 A kérdező kommentje:

megoszlanak a velemenyek..

de nem baj azert tettem fel a kerdest mert kivancsi voltam a megitelesre ki hogy gondolja. amugy mit tudok tenni ha folyamatosan vibral az a k...a levego koztunk, ha csak az utcan futolag is talalkozunk, maris erzek valamit,vmi nagyon kulonlegeset...

2014. júl. 29. 18:52
 15/18 A kérdező kommentje:
#10.valaszolo. ezzel amugy azt akarod mondani, h a pasim is megcsal valoszinuleg? :D
2014. júl. 29. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintemm inkább, azt akarta mondani, hogy a pasid tartja magát, és nem fog megcsalni. - szerintem.
2014. júl. 29. 20:53
 17/18 I am God ***** válasza:
Nem korrekt ez így, de még mindig sokkal jobb mint az esetek 99%-a. Nem tartom vészesnek amúgy. Beszélj erröl a barátoddal, l´gy vele öszinte
2014. aug. 1. 06:32
 18/18 omba ***** válasza:

"megfogadtam soha többet nemtalizok vele. de egy-ket het eltelt megint ravett es ujbol elmentem hozza."

hogy könnyűvérű vagy-e, az egy kérdés, de hogy megbízható nem vagy, az biztos.

Egy 16 évestől talán elmegy ez a szöveg, 20 felett azért gáz.

2014. aug. 1. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!