Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam?
Egyszerre két lánnyal randizok eljött az idő,hogy valamelyikükre essen a választásom.
1, jelöltem egy tökéletes alakú,gyönyörű vonzó lány,egy igazi topmodell, minden pasi megfordul utána és csorgatja a nyálát.Viszont gyakorlatilag nincs közös témánk és nem hasonlítunk egymásra.
2, jelöltem egy kissé molett, nem annyira dekoratív lány, viszont hatalmas szíve van. Szép a mosolya, rengeteg közös témánk van,ugyanazokat a könyveket filmeket szereti mint én illetve kölcsönösen megtudjuk nevettetni egymást.
Nem szeretném sokáig húzni az időt,mert félek,hogy a két szék közül a pad alá esnék.Vagy feküdjek le gyorsan az elsővel és járjak a másodikal?
Járj a másodikkal akkor. Az elsővel később se lesznek közös témáitok, a második viszont le tud fogyni és lehet ugyanolyan topmodell később, mint az egyes számú jelölt. Gondold csak át. :D
Ja és az elsőt pedig irányítsd át hozzám, lehet hogy velem pont lennének közös témáink.
az elsőt mindenki meg fogja dugni!
szóval válaszd azt, amelyiknek nagyobb a melle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!