Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lányt válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt válasszam?

Figyelt kérdés

Egyszerre két lánnyal randizok eljött az idő,hogy valamelyikükre essen a választásom.

1, jelöltem egy tökéletes alakú,gyönyörű vonzó lány,egy igazi topmodell, minden pasi megfordul utána és csorgatja a nyálát.Viszont gyakorlatilag nincs közös témánk és nem hasonlítunk egymásra.

2, jelöltem egy kissé molett, nem annyira dekoratív lány, viszont hatalmas szíve van. Szép a mosolya, rengeteg közös témánk van,ugyanazokat a könyveket filmeket szereti mint én illetve kölcsönösen megtudjuk nevettetni egymást.

Nem szeretném sokáig húzni az időt,mert félek,hogy a két szék közül a pad alá esnék.Vagy feküdjek le gyorsan az elsővel és járjak a másodikal?

2015. jan. 2. 20:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
2.
2015. jan. 2. 20:23
 2/16 anonim ***** válasza:
3.
 3/16 anonim ***** válasza:
22%

Csárli Hárpör szavaira gondolj vissza...

Miért ne lehetne mindkettő?

4/16 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképp az elsőt. A másodikat később is megdughatod. muhahaha de gonoszságos
2015. jan. 2. 20:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

A 2-at.

Egyébként meg igazából egyiket sem. Ha bármelyik is érdekelne, akkor azt éreznéd és nem kéne itt megkérdezned :)

2015. jan. 2. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha van eszed akkor a másodikat választod
2015. jan. 2. 20:27
 7/16 anonim ***** válasza:

Azt válasszad, amelyik jobban illik az értékrendedhez!

Ha a te értékrended olyan, hogy az számít benne a legjobban, hogyan néz ki a párod, és mit szólnak hozzá a többi emberek, ha meglátják, és csak a testi vonzódás érdekel, akkor az elsőt.

Ha jól szeretnéd magad érezni a pároddal, és nem csak egyszerűen jól kinézni vele, amikor megjelensz mások előtt a társaságában, és fontos a lelki vonzódás, akkor a másodikat válasszad.

2015. jan. 2. 20:29
 8/16 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy mind a kettőhöz vonzódok.Nyílván testileg az elsőhöz mert egyszerűen elképesztően szexy.Viszont a második lány szellemileg vonzó,hogy egy hullámhosszon vagyunk érti a vicceimet,hasonló humorérzéke mint nekem,közel ugyanaz a téma érdekel minket.

Életemben nem voltam még ilyen dillema előtt és persze közel egy időben ismerem meg őket.Sokáig semmi nemvolt,most pedig egyszerre két érdekes ember is szembe jött velem.

2015. jan. 2. 20:35
 9/16 anonim válasza:
Ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodsz, a másodikat.
2015. jan. 2. 20:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Huuh, irigyellek. :D Ám nehéz kérdés, valóban.
2015. jan. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!