Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lányt válasszam a 2 közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt válasszam a 2 közül?

Figyelt kérdés

A helyzet elég bonyolult. Először kavartam egy lánnyal,kezdtünk volna éppen összejönni,belé is szerettem,DE nem tudom miért,elutasító és rideg lett velem,így egy kicsit leszálltam róla,gondoltam várok egy kicsit,amíg megenyhül,CSAKHOGY közben megismerkedtem egy másik lánnyal,és egész jól összebarátkoztam vele,iránta még nem érzek komolyabban,csak szimpatikus,és valamit elindított bennem, jól érzem magam ha látom,nem tudom miért,most ez van. Mindkettőnek a társaságában zavarban vagyok egy kicsit,és mindkét esetben érzem azokat a pillangókat a gyomromban. Csak azt nem tudom,melyiket válasszam, várjak még arra a lányra aki elutasító volt velem,vagy kezdjek bele egy új kapcsolatba,és flörtölgessek az új lánnyal?

18/F

2012. febr. 16. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%

Jól gondold meg, érvek és ellenérvek sorozatán kell átrágnod magad, ne hozz elhamarkodott döntést, aludj rá pár napot.

Aztán válaszd azt, amelyiknek nagyobb a melle.

2012. febr. 16. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
utóbbi
2012. febr. 16. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha elutasitott, akkor nekem elég egyértelmü a dolog.
2012. febr. 16. 17:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyenlőre hagyom,hogy a dolgok menjenek magától,egyikkel sem foglalkozom különösebben,de lassan azért döntenem kell,és el kell indulnom az egyik úton,mert kettőt egyszerre nem akarok szédíteni.
2012. febr. 16. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a másodikat választanám.
2012. febr. 16. 17:58
 6/12 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!

még jöhetnek!

amúgy én is hajlok a második lány felé

csak gondoltam még pár hetet adok az első lánynak is, ha az úgy fair

2012. febr. 16. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Második. Az elsőnek nem kell már esély, mert vagy nem vagy az esete, vagy pedig szórakozik, és idióta női praktikákat alkalmaz ellened. Ha nem vagy az esete, akkor az idődet pazarolod, amit a másik lánnyal tölthetnél, ha pedig szórakozik, akkor pedig HP (vulgáris kifejezés és nem nyomtató), aki nem méltó az érdeklődésedre.
2012. febr. 16. 18:12
 8/12 A kérdező kommentje:
hát igen,ez elképzelhető,kicsit ki is ábrándultam belőle, még szerencs,hogy találkoztam a másik lánnyal,így nincs bennem semmi fájdalom,hogy vége.
2012. febr. 16. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
2.làny
2012. febr. 16. 21:18
 10/12 anonim válasza:
Második!De akkor hagyd az elsőt végleg,és mutasd ki a második felé az érzéseidet!
2012. febr. 16. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!