Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az internetes társkereséssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkereséssel volt már valakinek pozitív tapasztalata? 21/L

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár randim borzalmasan sikerült és gondoltam kipróbálom az internetes társkeresést, de a pasik egy része 2 óra levelezés után a farkukat küldözgetik a másik része meg olyan szeszélyes, hogy isten óvjon tőlük.. Abszolút nincsenek nagy elvárásaim, főleg ennyi csalódás után, csak legalább egy normális pasit találnék... A külsőm miatt nem aggódok, odafigyelek rá. Igaz, hogy csak most kezdtem, de ti is így vagytok ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Milyen tapasztalataitok vannak ilyen téren?
2015. jan. 2. 11:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

6 évig voltam regisztrálva online társkeresőkön.

Ezalatt összejött 2 randi, aminek nem lett folytatása.

26F

2015. jan. 2. 12:23
 32/39 anonim ***** válasza:
Nincs olyan lány, aki mindenkinek visszaír társkeresőn, biztos, hogy te sem. Egy ronda pasinak SENKI nem ír vissza. Persze ha az neked nem számít pasinak, akkor igaz, amit írtál.
2015. jan. 2. 12:35
 33/39 A kérdező kommentje:
Vissza szoktam írni, akkor is ha nem az esetem. Persze őszintén leírom a véleményem, nem szoktam kábítani. Mellesleg nem kell általánosítani.. Azért mert a nők nagy része nem ír vissza, van még kivétel..
2015. jan. 2. 13:01
 34/39 anonim ***** válasza:

Fiúknak és lányoknak is azt javaslom, hogy ne várjanak sokat az internetes társkeresőktől. Erőltetett, nem túl jó a felhozatal sem fiúkból, sem lányokból, és sokan nem is társkeresés céljából vannak fenn.

Én fenn vagyok Badoo-n (ami elvileg nem csak társkereső, mégis mindenki annak használja), de nagyon ritkán használom. Összesen talán 4 embernek írtam vissza... közülük 3 srácban nagyon értékes embert ismertem meg, tehát van azért pozitív tapasztalat is.

2015. jan. 2. 13:13
 35/39 anonim ***** válasza:

Nem igazán van potitív tapasztalatom. A legtöbb nő nem ír vissza, sokszor meg sem nyitja a levelet. Sok társkeresőn kamu profilok vannak.

Innen GYK-ről sikerült megismerni egy lányt, alakulóban vannak a dolgok.

2015. jan. 2. 13:18
 36/39 anonim ***** válasza:
Nekem többnyire pozitív tapasztalataim voltak, 10 randiból talán 3, ami nem sikerült jól, a többin jól éreztem magam - és előfordult az is, hogy lett folytatása a dolognak, szerintem ez jó arány.
2015. jan. 2. 14:39
 37/39 anonim ***** válasza:
Bár én fiú vagyok, de ez szerintem hozzáállás kérdése is.
2015. jan. 2. 14:39
 38/39 anonim ***** válasza:
Mármint a sikeresség. :D
2015. jan. 2. 14:40
 39/39 Noren1989 ***** válasza:

25/F

Voltak pozitiv tapasztalatok:

kb 500nőre írtam rá, ebből legalább 10-zel beszélgetésbe is lehetett bonyolódni.

Ebből 2 lett a barátnőm, igaz, h nem sokáig, az egyik nimfo volt, a másik pszichiátriai eset.

Tovább próbálkozom, tedd te is. ;)

Vagy ha gondolod, írj rám :)

2015. jan. 2. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!