Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkereséssel volt már valakinek pozitív tapasztalata? 21/L
6 évig voltam regisztrálva online társkeresőkön.
Ezalatt összejött 2 randi, aminek nem lett folytatása.
26F
Fiúknak és lányoknak is azt javaslom, hogy ne várjanak sokat az internetes társkeresőktől. Erőltetett, nem túl jó a felhozatal sem fiúkból, sem lányokból, és sokan nem is társkeresés céljából vannak fenn.
Én fenn vagyok Badoo-n (ami elvileg nem csak társkereső, mégis mindenki annak használja), de nagyon ritkán használom. Összesen talán 4 embernek írtam vissza... közülük 3 srácban nagyon értékes embert ismertem meg, tehát van azért pozitív tapasztalat is.
Nem igazán van potitív tapasztalatom. A legtöbb nő nem ír vissza, sokszor meg sem nyitja a levelet. Sok társkeresőn kamu profilok vannak.
Innen GYK-ről sikerült megismerni egy lányt, alakulóban vannak a dolgok.
25/F
Voltak pozitiv tapasztalatok:
kb 500nőre írtam rá, ebből legalább 10-zel beszélgetésbe is lehetett bonyolódni.
Ebből 2 lett a barátnőm, igaz, h nem sokáig, az egyik nimfo volt, a másik pszichiátriai eset.
Tovább próbálkozom, tedd te is. ;)
Vagy ha gondolod, írj rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!