Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az internetes társkereséssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkereséssel volt már valakinek pozitív tapasztalata? 21/L

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár randim borzalmasan sikerült és gondoltam kipróbálom az internetes társkeresést, de a pasik egy része 2 óra levelezés után a farkukat küldözgetik a másik része meg olyan szeszélyes, hogy isten óvjon tőlük.. Abszolút nincsenek nagy elvárásaim, főleg ennyi csalódás után, csak legalább egy normális pasit találnék... A külsőm miatt nem aggódok, odafigyelek rá. Igaz, hogy csak most kezdtem, de ti is így vagytok ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Milyen tapasztalataitok vannak ilyen téren?
2015. jan. 2. 11:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Jó tapasztalatok egy férfitól, társkeresővel kapcsolatban:

Kb. 3 hétig voltam összesen aktív a csajokespasik.hu társkeresőn. Ez idő alatt:

30 lánynak írtam nagyjából, ebből

10 lány visszaírt, ebből

4 lánnyal sikerült randizni, ebből

3 lánnyal csókolóztam, ebből

2 lánnyal lefeküdtem.

A második lány akivel voltam, a barátnőm is mai napig, már 1 éve. Azért kerestem társkeresőn, mert én is nagyon magas vagyok (197 cm) és a valóságban nem találtam magas lányokat. A barátnőm a társkeresőről 182 cm.

21/F

2015. jan. 2. 11:44
 22/39 anonim ***** válasza:
37%
Nem igazán, mert a lányok csak a legjóképűbb pasiknak írnak vissza. Te is azért nem találsz normálisat. Hiába írod, hogy nincsenek nagy elvárásaid, biztos vagyok benne, hogy 10 pasiból 1-nek, esetleg 2-nek írsz vissza.
2015. jan. 2. 11:46
 23/39 SullaFelix89 ***** válasza:

Én szereztem a Badoo-ról 4 jó numerát a többit nem ismerem.

25F

2015. jan. 2. 11:48
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk dugni, a lányok önbizalmat szerezni járnak oda. Minimális eséllyel találsz ott normális kapcsolatot.
2015. jan. 2. 11:48
 25/39 A kérdező kommentje:
Mindenkinek vissza szoktam írni. Még egy olyan srácnak is aki nem éppen igényes és nem az esetem. Azért ezt a módot választottam, mert belefáradtam, hogy lassan 1 éve egyedül vagyok. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. jan. 2. 11:50
 26/39 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de volt. Barátnőmet is neten ismertem meg.
2015. jan. 2. 11:55
 27/39 anonim ***** válasza:

Az internetes társkeresés zsákutca (kivételek mindig vannak)

Inkább járj el többet ahol ismerkedhetsz.

2015. jan. 2. 11:55
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,te is csak nagyon a felszínt nézed én úgy látom... egy két kép alapján leírsz egy olyan embert,aki lehet nem is olyan,mint aminek te látod...

És az csak egy-két kép!!! A valóság lehet teljesen más.Ismerd meg rendesen,és ha utána is ez a véleményed,akkor mondhatod ezeket...

Nekem sem volt még soha pozitív tapasztalatom társkeresőn.Több,mint 500 levelet írtam és küldtem el lányoknak/nőknek.Ebből egyetlen egy válaszolt,és ő is csak barátságot szeretett volna.

23/F

2015. jan. 2. 11:56
 29/39 anonim ***** válasza:
43%

Látom a férfiak milyen képeket raknak fel magukról társkeresőn...

Ilyeneket kell feltenni:

-1 rendes arckép rólad

-1 kép, amin kutyával/macskával/gyerekkel vagy

-2-4 kép, amin csinos lányokkal, nőkkel vagy, lehetőleg úgy hogy átkarolod őt

-1 kép a szemgolyódról közeliben

Ezeket kajálják a nők. Ha valaki rossz fajta képeket tesz fel magáról, ne csodálkozzon a sikertelenségen.

2015. jan. 2. 12:03
 30/39 anonim ***** válasza:
Ha rámírsz, lehet pozitív tapasztalatod.
2015. jan. 2. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!