Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkereséssel volt már valakinek pozitív tapasztalata? 21/L
Jó tapasztalatok egy férfitól, társkeresővel kapcsolatban:
Kb. 3 hétig voltam összesen aktív a csajokespasik.hu társkeresőn. Ez idő alatt:
30 lánynak írtam nagyjából, ebből
10 lány visszaírt, ebből
4 lánnyal sikerült randizni, ebből
3 lánnyal csókolóztam, ebből
2 lánnyal lefeküdtem.
A második lány akivel voltam, a barátnőm is mai napig, már 1 éve. Azért kerestem társkeresőn, mert én is nagyon magas vagyok (197 cm) és a valóságban nem találtam magas lányokat. A barátnőm a társkeresőről 182 cm.
21/F
Én szereztem a Badoo-ról 4 jó numerát a többit nem ismerem.
25F
Az internetes társkeresés zsákutca (kivételek mindig vannak)
Inkább járj el többet ahol ismerkedhetsz.
Kérdező,te is csak nagyon a felszínt nézed én úgy látom... egy két kép alapján leírsz egy olyan embert,aki lehet nem is olyan,mint aminek te látod...
És az csak egy-két kép!!! A valóság lehet teljesen más.Ismerd meg rendesen,és ha utána is ez a véleményed,akkor mondhatod ezeket...
Nekem sem volt még soha pozitív tapasztalatom társkeresőn.Több,mint 500 levelet írtam és küldtem el lányoknak/nőknek.Ebből egyetlen egy válaszolt,és ő is csak barátságot szeretett volna.
23/F
Látom a férfiak milyen képeket raknak fel magukról társkeresőn...
Ilyeneket kell feltenni:
-1 rendes arckép rólad
-1 kép, amin kutyával/macskával/gyerekkel vagy
-2-4 kép, amin csinos lányokkal, nőkkel vagy, lehetőleg úgy hogy átkarolod őt
-1 kép a szemgolyódról közeliben
Ezeket kajálják a nők. Ha valaki rossz fajta képeket tesz fel magáról, ne csodálkozzon a sikertelenségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!