Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az internetes társkereséssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkereséssel volt már valakinek pozitív tapasztalata? 21/L

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár randim borzalmasan sikerült és gondoltam kipróbálom az internetes társkeresést, de a pasik egy része 2 óra levelezés után a farkukat küldözgetik a másik része meg olyan szeszélyes, hogy isten óvjon tőlük.. Abszolút nincsenek nagy elvárásaim, főleg ennyi csalódás után, csak legalább egy normális pasit találnék... A külsőm miatt nem aggódok, odafigyelek rá. Igaz, hogy csak most kezdtem, de ti is így vagytok ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Milyen tapasztalataitok vannak ilyen téren?
2015. jan. 2. 11:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
En ezen Az oldalon talaltam pasit,akivel 4,5 evig egyutt voltunk a mai napig baratok vagyunk :)
2015. jan. 2. 11:32
 12/39 anonim ***** válasza:
Nekem onnan van a férjem...:) érdemes próbálkozni...:)
2015. jan. 2. 11:33
 13/39 anonim ***** válasza:

Én is ezt néztem. Vagy csak olyan srác van, aki 2 óra után dugni akar, vagy olyan, aki 2 hónapig beszélgetne mielőtt személyesen találkozna.

Pedig ha beszélgetünk 3 alkalommal (akár 3 egymást követő napon), utána már simán elhívhatna egy találkozóra is.

14/39 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva a nők jelentős részéről is el lehet mondani sok rosszat, bunkók, beképzeltek, a másik része meg annyira zárkózott, hogy hónapok után sem lehet velük ötről a hatra jutni, úgyhogy van talán 1-2%, aki tényleg normális. Mondjuk én nem társkeresőn beszélgettem lányokkal, de ugyanolyan rossz tapasztalataim vannak, pedig nem vagyok se hülye, se bunkó, kevés az olyan nő, aki gerincesen, tisztelettel tud bánni a másik emberrel. Viszont volt olyan is, akit szintén neten ismertem meg, és nem csalódtam benne, sőt, bele is tudtam zúgni, amikor találkoztunk, de ő szerintem ritka kivétel volt.
 15/39 anonim ***** válasza:

Nekem van pozitív tapasztalatom. Többször találkoztam már társkeresős lányokkal, akik nagyon is csinosak voltak. Bár én az a típus vagyok, aki eleinte csak neten beszélget velük, és csak később randi. De többségük sajnos az x-edik randin átment pénzéhesbe (van lakásod?, van autód?, mennyit keresel? stb). Innen nézve viszont nincs pozitívum. Pedig nekem sincsenek nagy elvárásaim, csak egy hűséges, kedves lányt keresek.

A farokküldözgetős pasikat én sem értem, nem tudom mit várnak egy ilyen képtől...

28F

2015. jan. 2. 11:36
 16/39 anonim ***** válasza:
Borzasztó, ott nem igazán lehet semmit sztem. Túlságosan vontatott beszélgetések. Nem ajánlom
2015. jan. 2. 11:37
 17/39 anonim ***** válasza:

Mint mindennek ezeknek is meg van az előnye meg a hátránya.

Előny:Hogy legalább ismerkedsz és nyitott vagy a dologra.

Hátrány: Hogy lehet sok békán kell átlépned mire megtalálod a Herceget :)

Azért ne add fel,hidd el,hogy sikerülni fog :)

18/39 anonim ***** válasza:
szerintem ha kifejezetten társkereső oldalakon próbálkozol, akkor ne csodálkozz a sok negatív tapasztalaton. ott mindenki annyira erőlködik és vagy nagyon béna kezdő vagy csak bszni akar (tisztelet a kivételnek). VISZONT én is neten ismertem meg a mostani barátomat, nem társkeresőn és nem is kifejezetten ez volt a célunk, amikor elkezdtünk beszélgetni.
 19/39 anonim ***** válasza:

Nem társkeresőn, hanem egy közösségi oldalon találtam meg a jelenlegi páromat. 2 hónap múlva leszünk 2 évesek, igaz kb 200 km-es a távolság, de így is nagyon boldogok vagyunk és a távolságot pedig megoldjuk és szeretjük egymást.

Mielőtt megismertem a jelenlegit, nekem is beletelt egy jó időbe, hogy megtapasztaljam, hogy kik azok, aki tényleg komolyan gondolnának egy kapcsolatot.

24 N

2015. jan. 2. 11:38
 20/39 anonim ***** válasza:
21 évesen mi a francnak tarskereső?
2015. jan. 2. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!