Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek inkább a netes társkereséssel érdemes próbálkoznia egy olyan srácnak, aki ritkán jár el szórakozni?
Én is próbálkoztam már de őszintén szólva annyira érdektelen az egész.
Mikor barátnőm volt valahogy vele se szerettem beszélni így írásban neten. Inkább vagy felhívtam vagy skype, esetleg SMS, ha egy mondatban akartunk valamit közölni.
De az hogy mondjuk MSN-en (mikor volt), vagy FAcebookon kezdeményeznénk egy beszélgetést... őszintén szólva rettentő lohasztó lenne.
Nem tudom miért van ez nálam, de jobb ha hallom is ki beszél, úgy más, úgy fenntartja az érdeklődésemet a téma, facebookos beszélgetésnél meg elalszok.
Ugyanez vonatkozik a társkeresésre is. Regisztráltam írtam 1-2 emailt aztán már kedvem se volt visszaírni annak a két lánynak aki válaszolt.
"őszintén szólva rettentő lohasztó lenne"
mi van?? álló farokkal beszélgetsz, haver? :DDD
a lohasztásnak sokféle opciója van. => pl. kedvlohasztás.
Rossz az aki rosszra gondol!
persze ... fényévenként ... csak esélyt kéne adni azoknak is kik nem díszpatkányok és meglátnád mennyi rendes srác akad létezik... ha ez a probléma nem létezne akkor a nettes keresésre sem kellene gondolni...
... még, hogy fényévenként ... beképzelt "3,14... :-h"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!