Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárjátok a pasitoktol h hazavigyen benneteket?
Bocs de az én barátomnak nincs autója.. se jogsija. és még ez se zavar, nem hogy az hogy nem visz haza.. különben is minek mennénk haza?:P na jó ez csak vicc. amúgy meg buszra ülünk (más városban lakunk)
21
kapcsolat elején a randik alkalmával még nemárt ha hazahoz, az jó benyomást kelt. dehamár járunk egy ideje, akkor nemvárom el h hazahozzon, esetléeg ha van kedve elkísérhet a buszig, azcsak plusz pont, de nemsértődöm meg ha nemkísér el.
amúgy nekemis van kocsim, úgyhogy hazamegyek én magam is :D
24L
Hat me jo, hogy hazahoz, egyutt lakunk, betenne, ha ott hagyna valahol en meg kutyagolnek utana:)))))))
Jo, tudom, hogy a kerdes nem egyuttlakasra vonatkozott, szerintem ilyet nem szabad elvarni senkitol, nyilvan jol esik, ha a fiu megis megteszi. 25/L
Nem.
Mi is más városban lakunk és nem várom el, hogy elhozzon 50km-re. A vonatra ki szokott kisérni, pedig azt sem váromel, de ő szivessen jön.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!