Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak kell fizetnie a randin? Jó, az elsőn nem persze. De a többin? Ki hogy van ezzel? Fiúk! Ti elvárjátok, hogy a csaj fizesse a felét?
Akivel randizgatok, még el is várja :P
Jó, nekem nem kell ingyen.. de biztosan csak nekem furi ez! :D
Elsó alkalommal fizessen a srác. Utána én elvárom a csajtól, hogy beszálljon, azt mondja, hogy meghív egy fagyira, moziban azt mondja ő állja a kólát, meg ilyenek.
Ha a lány nem ajánlja fel, a sokadik alkalom után, hogy most ő hív meg, akkor kaszálom. Miért csak én fektessek pénzt egy kapcsolatba? Amikor barátnőm van, akkor minden felesbe megy. Vagy egyszer én fizetek mindent, legközelebb ő.
Ha a lány kitartott, akkor nem kell fizetnie.
Ha tisztességes, akkor szálljon be ő is.
Más kérdés, ha ezt a fiú nem engedi... de ez nem lesz így örökké. Vagy, ha igen, annak máshol van ára (teszem azt vitás kérdésekben a fiú szava dönt).
Hűű de megoszlanak a vélemények :)
Ha én pasi lennék, nem engedném meg... viszont behajtanám egy kis simogatással mondjuk.
De ahhoz mit szóltok, hogy tudom, hogy elvárja? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!