Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régóta udvarolok egy csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta udvarolok egy csajnak eddig csak barátság volt köztünk, de én ebbe a lányba beleszerettem, nagyon is. Mi lesz belőle, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régóta udvarolok egy csajnak eddig csak barátság volt kőzőnk, de én ebe a lányba bele szeretem nagyon is. De be valóttam neki hogy beleszeretem meg kérdeztem járunk-e.

A lánynak bejövők meg szerintem ő is ugyanúgy érez irántam min én, de most elment nyaralni külföldre és előtte nap mondtam meg neki ez a dolgot.

Annyit mondott hogy jobb lenne, ha most egy kicsit nem találkoznánk x időt és utána majd meglátjuk mi lesz belőle.

Kérdeztem miért jó ez neki annyit mondott hogy ha járnánk a kor tuti hogy 1 évnél tovább velem lenne de ő most nem akar belemeni egy tartós kapcsolat ba mert bulizni meg szórakozni akar meg tanulni meg hogy jobb lenne ha egy kis időt ne keresem hanem majd ő fog megkeresni engemet hogy majd hívni fog valamikor.

Ugye most elment nyaralni, de amikor hazajön akkor lesz a születés napja de én nekem megkel keresnem őt hogy meg kőszőncsem és egy nagy csokor virággal akarom meg lepni csak őrülni fog neki amúgy a csaj (19 éves)

Most akkor, ha szeret miért nem akar most velem járni vagy nem tudom mit akar vagy gondolkodni akar rajta .

Amúgy meg a barátai nagyon be fojásolják és szerintem meg tudom is leakarják rólam beszélni hogy ne találkozgasson velem.

Most ilyenkor mit csináljak én nagyon szeretem ezt a lányt és nem fogom feladni.

2008. aug. 15. 15:19
 1/6 anonim válasza:
100%

Szerintem ha igazán fontos neked a lány akkor tudsz egy kicsit várni... Lehet, hogy neki télleg fontos most a tanulás, a szórakozás, a bulizás. Várj egy kicsit míg átgondolja, hogy mit is akar igazán. Miután hazajött szerintem ne "rohand" le hogy akkor most mivan?! Mint mondta, majd ő kerseni fog, várjad meg, hogy ez megtörténjen.

Sok sikert! :)

2008. aug. 15. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
(először is tanulj meg írni:))bocsi.szóval...a lány tényleg szórakozni akar még meg élni picit..nemtudom eddig milyen kapcsolatai voltak..nemlehet hogy a közelmúltban lett vége egy nagy szerelemnek?vagy eddig a szülei nem engedték szórakozni járni,ismerkedni?sok dolog állhat a háttérben..persze az is hogy nem is tetszel neki és nem akar tőled semmit,viszont a barátságod nem akarja elveszteni,így inkább kamuzik hogy gondolkodnia kell...de azis lehet hogy szeret,és tényleg átgondolja mi legyen,hogy alakuljon a jövője...szóval sokesélyes a dolog,a lényeg hogy köszöntsd csak fel azzal a nagy csokor virággal(amiben van egy kártya h. tőled van),annak mindenki örül,esetleg tedd le az ajtajuk elé ,csöngess be és menj el(ha közel lakik és megteheted),vagy küldd a virágot virágküldö szolgálattal(én tuti elolvadnék iylen ajándéktól:))így fel i s köszöntötted de ahogy kérte nem is találkoztatok ameddig ő nem keres.aztán ha úgy van,hogy meggondolta a dolgot és tudja mit akar,tényleg keresni fog,akkor is ha a barátai ellened vannak.sok sikert és szerencsét a továbbiakban:)
2008. aug. 15. 15:35
 3/6 A kérdező kommentje:
de akor ne-is kőszőncsem meg szűletés napja alkalmábol az ojan bunkodolog tudom hogy azt mondta hogymajd keresni fog én tudok várni rá de medig érdemes várni.
2008. aug. 15. 15:38
 4/6 anonim válasza:
Ha megvan a telefon száma írj neki egy szép SMS-t szülinapja alkalmából! Addig várj ameddig nem jelentkezik utána tiéd a pálya!
2008. aug. 15. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszöntheted,de telefonon keresztül inkább.Légy türelmes,ha azt mondta,hogy ő fog keresni,akkor várjál,ne menj folyton a nyakára.Hagyjál neki időt most,hogy át gondolja mit is akar.Aztán,amikor majd hív vagy megkeres személyesen,akkor megbeszélitek a továbbiakat.
2008. aug. 15. 16:08
 6/6 Bakos G. Bence ***** válasza:
Mi lett a történetből? :-)
2021. aug. 9. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!