Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utasitsak vissza ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasitsak vissza ugy valakit, hogy ne bantsam meg?

Figyelt kérdés
2 honapja ismerem a sracot, alapbol nagyon tetszett csak aztan kiderult, hogy 2 evvel fiatalabb nalam es ez valamiert zavar, teljesen kiabrandultam belole. Ezert nem adok neki eselyt, tudom, hogy gonosz dolog, de olyanokra is ritkan van idom, akikkel szivesebben eltoltenem. 20L

2014. nov. 16. 18:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ne próbáljátok megérteni a nőket!!!

A nők megértik egymást, de utálják is egymást! :)

2014. nov. 16. 19:21
 22/30 anonim ***** válasza:
Ilyen baromságot, a nők érettebbek.. Mindkettő nemből vannak érettek, és éretlenek.
2014. nov. 16. 19:47
 23/30 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele, hátha csak arra kellesz neki, és akkor mindenki boldo lesz. :)
2014. nov. 16. 19:55
 24/30 anonim ***** válasza:
Az a két év nem sok... Nem lehet, hogy más a bajod vele?? Voltam már együtt olyannal aki több évvel volt fiatalabb nálam...
2014. nov. 16. 20:18
 25/30 A kérdező kommentje:
Hat hozzatartozik, hogy eleg negativ a srac es ez elegge elvette a kedvemet tole..
2014. nov. 16. 21:25
 26/30 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne feküdj le vele előtte, hozz valami pozitívumot az életébe! ;)
2014. nov. 16. 21:59
 27/30 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik, nem tetszik. Szíved joga azzal kedzeni akivel akarsz. Én a helyedben nem indokolnám meg neki, hogy miért nem. Az csak parttalan vitához vezet (ld a sok okos választ:-)

Szerintem csak nagyon kedvesen és határozottan mond meg neki, hogy Te most nem szeretnél párkapcsolatot. Ne is vetísd ki az ő személyére. Tudom, hogy ez nem a nagy betűs őszinteség, de ászintén, jobb léenne valakinek, ha azzal állnál elé, hogy már nem tetszik?

Ha minden áron őszinte akarsz lenni, mondd azt neki Te őt barátként kedveled, többet nem érzel. Ez gondolom, igaz.

2014. nov. 16. 23:27
 28/30 anonim ***** válasza:

Na ez tényleg szép. Nekem nem jön be, de nem mondom meg neki, hogy miért. Hagyjuk kétségek közt a pasit, nehogy változtasson már azon, amit elrontott, mert még találna a végén magának valakit. Maradjon csak egyedül, mert ha nekem nem kell, ne kelljen másnak se. Tipikus női logika. Bár mit is beszélek... logika... pfff.

Egyre jobban kezdek hinni ismerősömnek, aki azt mondta, hogy a nők nem tudnak gondolkozni. Eddig hülyeségnek tartottam, de sajnos bebizonyosodni látszik... :(

2014. nov. 17. 12:31
 29/30 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezen jót nevettem Mert azon tud változtatni, hogy fiatalabb? :-)

Én egyébként nem érzem magam feljogosítva arra, hogy kritizáljak mást (bármiért is nem a nem). A nemet kell megmondani korrektül, nem a magyarázatát.

2014. nov. 17. 20:26
 30/30 Hercegnő_: ) ***** válasza:

28-ez nem igy megy.

Nem igaz,hogy ha az enyém nem lehet,másé sem lehet.

Ha esetleg mégis van ilyen eset,előfordulhat,de ha nem jön be neki a srác,miért foglalkozzon továbbra is vele,hogy mégjobban megkedvelje a lányt?! Pedig a kérdező nem akar tőle semmit..

2014. nov. 17. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!