Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasitsak vissza ugy valakit, hogy ne bantsam meg?
Ne próbáljátok megérteni a nőket!!!
A nők megértik egymást, de utálják is egymást! :)
Ha nem tetszik, nem tetszik. Szíved joga azzal kedzeni akivel akarsz. Én a helyedben nem indokolnám meg neki, hogy miért nem. Az csak parttalan vitához vezet (ld a sok okos választ:-)
Szerintem csak nagyon kedvesen és határozottan mond meg neki, hogy Te most nem szeretnél párkapcsolatot. Ne is vetísd ki az ő személyére. Tudom, hogy ez nem a nagy betűs őszinteség, de ászintén, jobb léenne valakinek, ha azzal állnál elé, hogy már nem tetszik?
Ha minden áron őszinte akarsz lenni, mondd azt neki Te őt barátként kedveled, többet nem érzel. Ez gondolom, igaz.
Na ez tényleg szép. Nekem nem jön be, de nem mondom meg neki, hogy miért. Hagyjuk kétségek közt a pasit, nehogy változtasson már azon, amit elrontott, mert még találna a végén magának valakit. Maradjon csak egyedül, mert ha nekem nem kell, ne kelljen másnak se. Tipikus női logika. Bár mit is beszélek... logika... pfff.
Egyre jobban kezdek hinni ismerősömnek, aki azt mondta, hogy a nők nem tudnak gondolkozni. Eddig hülyeségnek tartottam, de sajnos bebizonyosodni látszik... :(
Utolsó, ezen jót nevettem Mert azon tud változtatni, hogy fiatalabb? :-)
Én egyébként nem érzem magam feljogosítva arra, hogy kritizáljak mást (bármiért is nem a nem). A nemet kell megmondani korrektül, nem a magyarázatát.
28-ez nem igy megy.
Nem igaz,hogy ha az enyém nem lehet,másé sem lehet.
Ha esetleg mégis van ilyen eset,előfordulhat,de ha nem jön be neki a srác,miért foglalkozzon továbbra is vele,hogy mégjobban megkedvelje a lányt?! Pedig a kérdező nem akar tőle semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!