Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utasitsak vissza ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasitsak vissza ugy valakit, hogy ne bantsam meg?

Figyelt kérdés
2 honapja ismerem a sracot, alapbol nagyon tetszett csak aztan kiderult, hogy 2 evvel fiatalabb nalam es ez valamiert zavar, teljesen kiabrandultam belole. Ezert nem adok neki eselyt, tudom, hogy gonosz dolog, de olyanokra is ritkan van idom, akikkel szivesebben eltoltenem. 20L

2014. nov. 16. 18:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszautasitod, akkor igyis-ugyis fajni fog neki. :/
2014. nov. 16. 18:49
 12/30 anonim ***** válasza:

Magad hazudtolod meg?

"alapbol nagyon tetszett csak aztan kiderult, hogy 2 evvel fiatalabb nalam"

2014. nov. 16. 18:50
 13/30 anonim ***** válasza:
"nagyon tetszett ... de aztán kiderült, hogy n" n = tetszőleges értelmetlen változó :(
2014. nov. 16. 18:52
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok

Nézd! Nekem a barna haj - barna szem a gyengém. Attól meg tudok őrülni. DE! Ha hiszed, ha nem, voltam már randizni szőke kék szeművel is. Miért? Mert mindenki megérdemel egy esélyt, és nem tudhatom, kiben találom meg a másik felemet. Az ideálom egy dolog, de az inkább afféle útmutató, mintsem valódi törvény. ;)

Ja! Én speciel 26 éves vagyok, és most főleg ilyen 29-30-31 éves nők közt szemezgetek, mert elegem lett a velem egykorú és a tőlem fiatalabb csajszik nyávogásából és a szőke herceg fehér lovon párkapcsolati vágyakból. Álomvilágban élnek, és én nem egy álmodozó kislányt akarok, hanem egy nagybetűs NŐT.

2014. nov. 16. 18:52
 15/30 A kérdező kommentje:

Fogalmazni nem tudok, ezert nem is mentem bolcsesznek de a lenyegen nem valtoztat, mar nem tetszik.

Koszi a valaszokat amugy. :)

2014. nov. 16. 18:54
 16/30 anonim ***** válasza:

A másik kedvencem! :D

"Már nem tetszik." - Mi változott? Átment az arcán az Orient Express? Esetleg megfújta a haját a Golf áramlat, és már nem áll olyan szexin? XD

Nők...

2014. nov. 16. 18:57
 17/30 anonim ***** válasza:
#3-as voltam.
2014. nov. 16. 18:57
 18/30 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Csak logtam vele annyit hogy megismertem. De mindegy mert barmit mondok megfogom kapni, hogy "nok". I give up
2014. nov. 16. 18:59
 19/30 anonim ***** válasza:
Ez lehetetlen vállalkozás,mert bárhogy csinálod,fájni fog neki.Amit tehetsz,hogy határozottan közlöd vele a tényeket,és nem beszélsz mellé,hanem elmondod a döntésedet,és az okát is.
2014. nov. 16. 19:01
 20/30 Hercegnő_: ) ***** válasza:
35%

Én megértem a Kérdezőt.

Én sem járnék nálam fiatalabb fiúval..Amúgy is a lányok érettebbek,nem még akkor fiatalabbal kezdjek ki?!

Szerintem a fiúnak kell,hogy idősebb legyen a lánytól.

Nálam a minimum a 3 év.

2014. nov. 16. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!