Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasitsak vissza ugy valakit, hogy ne bantsam meg?
Figyelt kérdés
2 honapja ismerem a sracot, alapbol nagyon tetszett csak aztan kiderult, hogy 2 evvel fiatalabb nalam es ez valamiert zavar, teljesen kiabrandultam belole. Ezert nem adok neki eselyt, tudom, hogy gonosz dolog, de olyanokra is ritkan van idom, akikkel szivesebben eltoltenem. 20L2014. nov. 16. 18:40
2/30 anonim válasza:
2 évvel fiatalabb, hát ez tényleg borzasztó. Nem is értem, hogy mer közeledni hozzád.
3/30 anonim válasza:
Hát komolyan lefosom a bokám már a nőktől... o.O
Visszakérdeznék: Hogyan vágjak orrba valakit úgy, hogy ne fájjon? :D
Érzed a hasonlóságot?
4/30 anonim válasza:
Csak egyszer érteném meg a nőket...
De a kérdéshez: Egyenesen mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit, de azért ne bunkó módon.
5/30 A kérdező kommentje:
Igazad van es en lennek a legboldogabb ha nem lennek ekkora idiota :/ :)
2014. nov. 16. 18:45
7/30 anonim válasza:
Nem tudsz úgy visszautasítani valakit, hogy ne bántsd meg. Arra figyelj csak, hogy határozottan tedd, ne hagyj benne kétségeket. Sajnos a békát meg le kell nyelni.
8/30 anonim válasza:
#4-es: Megérteni? Einsteinnek se ment, akkor minek próbálkozni?
Szerintem a nőket még a nők sem értik.
"Aranyszabály, csak férfiaknak: ha a nő kérdez, ne válaszolj. Bármit mondasz, ellened fordítja. Kizárt dolog, hogy eltaláld, mit akar hallani. Ugyanis ő sem tudja."
#3-as voltam
9/30 A kérdező kommentje:
Igazatok*
mert ti egyebkent milyen gyakran mentek el olyan lanyokkal randizni, akikhez nem vonzodtok? Csak erdeklodom
2014. nov. 16. 18:47
10/30 anonim válasza:
Ennyi erővel meg egy 22 éves pasi is visszautasíthat téged, csak azért mert 20 éves vagy.. milyen borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!