Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez pedofilság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez pedofilság?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Nem igazán volt még barátnőm csak ilyen gyerekkori. 14 évesen volt 1 lány aki akkor 10 éves volt tehét 4 év különbség volt, én tetszettem neki de igazából semmi sem volt mert szüleim tiltottak hogy liliomtiprás meg ilyenek amikor már nekem is tetszett volna. De lemondtam róla mert igazat adtam a szüleimnek.

Most a lány 13 már 2 éve nem láttam, de valamelyik nap megnéztem myvipen a képeit és hát még mindig tetszik.

Szerintetek ha tegyük fel pl járnék vele akkor az pedofilság vagy nem? Megjegyzem közel se biztos hogy belemennék csak a velem 1 korú lányokkal nem igazán jön össze :/

2010. jan. 27. 17:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak a szüleimnek még a randizgatás és a csókolózás is annak számít 4 éves különbséggel csak ezért írtam bele a lilomtiprást...
2010. jan. 27. 17:24
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem pedofilozlak le, de jobban jársz ha mégis tovább próbálkozol a korban hasonlóbb lányokkal. Később nem baj a 4 év különbség, még több sem (20 felett mondjuk). Te sem vagy még felnőtt korban de a lány nagyon kiskorú! Te meg már lassan szexelni is szeretnél lányokkal (így szokott lenni a korodban). Na azt nem szabad! Az már pedofilság lenne! Gondolkodás szempontjából is jobban megértenétek még egymást egy minimum 15 éves lánnyal.
2010. jan. 27. 17:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen hát valószínű próbálkozok inkább minimum 15 éves lányokkal mert ő még nagyon fiatal :/ De köszönöm aki normálisan válaszolt.
2010. jan. 27. 17:32
 14/23 anonim ***** válasza:
ha azért szeretnél vele járni, mert szereted azt mondanám hogy vágj bele, ha van türelmed és a szexre csak 1-2 év múlva kerülne sor (ha addig együtt maradtok) de hogy csak csalódottság miatt akarsz vele összejönni... ezt akkor se javasolnám ha nem lenne ilyen fiatal. nem kell türelmetlenki idővel mindenkinek összejön egy kapcsolat.
2010. jan. 27. 17:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Figyelj öcsi pok.Nyugodj meg.Pihenj egyet sztem.
2010. jan. 27. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem pedofilság, mivel azokat nevezzük pedofilnak akik direkt azokra izgulnak akiken látszik hogy éretlenek/gyerekek .Manapság egy 13éves lány is nézhet ki nagyon kihívóan/erotikusan, az ne pedofília ha neked bejön.Az hogy jogilag milyen gondok adódhatnak belőle az más lapra tartozik
2010. jan. 27. 18:01
 17/23 anonim ***** válasza:
18:01 a legnagyobb liliomtiprók is így kezdik, arra fogják, hogy a 13 éves kislány viselkedett kihívóan. Aztán a dutyiban végzik néger dákókkal a popójukban. Biztos azért, mert kihívóan viselkednek! :D
2010. jan. 27. 18:03
 18/23 anonim ***** válasza:

egyik haverom 20 volt mikor összejött a 14 éves barátnőjével

másfél évig együtt voltak

szerintem nem pedofilság, hurrogjatok le, de a lányok az idősebb fiúkat kedvelik, mert érettebbek...ennyi

2010. jan. 27. 18:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Korkülönbség és korkülönbség között bizony különbség van!!!
2010. jan. 27. 18:37
 20/23 anonim válasza:
Szerintem nem pedofilság de én ehhez még nem vagyok elég idős hogy eldöntsem de én inkább az idősebb fiúkat szeretem pl.ha velem akarna járni egy idősebb fiú én biztos járnék vele:)(Ha kb.4-5 év korkülönbség lenne)14/L
2010. jan. 27. 18:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!