Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez pedofilság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez pedofilság?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Nem igazán volt még barátnőm csak ilyen gyerekkori. 14 évesen volt 1 lány aki akkor 10 éves volt tehét 4 év különbség volt, én tetszettem neki de igazából semmi sem volt mert szüleim tiltottak hogy liliomtiprás meg ilyenek amikor már nekem is tetszett volna. De lemondtam róla mert igazat adtam a szüleimnek.

Most a lány 13 már 2 éve nem láttam, de valamelyik nap megnéztem myvipen a képeit és hát még mindig tetszik.

Szerintetek ha tegyük fel pl járnék vele akkor az pedofilság vagy nem? Megjegyzem közel se biztos hogy belemennék csak a velem 1 korú lányokkal nem igazán jön össze :/

2010. jan. 27. 17:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
28%
pedofilság
2010. jan. 27. 17:12
 2/23 anonim ***** válasza:
26%
Undorító liliomtipró vagy!
2010. jan. 27. 17:13
 3/23 anonim ***** válasza:
28%
randa vagy aztán már a pedonak kell menni??
2010. jan. 27. 17:16
 4/23 anonim ***** válasza:
32%
Nem. DE. Hogyisne! Miért? DE! Az! Igen. Nem. Dehogyis. De. Igen? Nem? Komolyan?
 5/23 anonim ***** válasza:
28%
nagyon rosszul hangzik ez a dolog, mintha azért akarnál vele járni, mert a kor1odbeliekkel nem jön össze
 6/23 anonim ***** válasza:
31%
szerintem mond el apádnak, hátha eltöri a karjaidat, vagy tarkón lő
2010. jan. 27. 17:20
 7/23 A kérdező kommentje:
Hát igen a korombeliekkel nem jön össze csak ezért vetődött fel bennem a kérdés :/ Csak már tök szarul érzem emiatt hogy nekem sosem jön össze semmi :(
 8/23 anonim válasza:
100%
Szivem! És ha csak egyszerűen udvarolnál neki? Csókolózás, randizgatás ez nem elég? Ha elég, akkor ez miért lenne liliomtiprás? miért kell rögtön a sexre gondolni? Ráérsz még! Randi, szerelem, csók és maradjatok ennyiben. Ha kihúzzátok együtt amíg a csaj betölti a 18-at, akkor akár egy életre is szólhat. NEM KELL RÖGTÖN AZ ÁGYBA UGRANI!
 9/23 A kérdező kommentje:
Retaldáltak válaszára nem igazán vagyok kíváncsi kösz.
2010. jan. 27. 17:21
 10/23 A kérdező kommentje:

De én egyáltalán nem gondoltam szexre még véletlen sem:)

Csak a szüleim mondták hogy ez az hogy egyáltalán tetszik nekem. Még azt se tudtam mit jelent. Dehogyis tudom hogy 13 éves még nagyon fiatal..

2010. jan. 27. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!