Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a kicsit lúzerabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kicsit lúzerabb pasiknak miért nem jut manapság barátnő?

Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 07:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem még a dologhoz, hogy útközben nem árt kikísérletezni, hogy milyen haj, stílus, öltözködés áll neked a legelőnyösebben. ;) Fontos a kinézet is!
2014. nov. 6. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
#6. válaszoló 90%-ban leírta a probléma fő gyökerét, nem nagyon van mit hozzáfűzni.
2014. nov. 6. 09:33
 13/20 Noydra ***** válasza:

Van igazság a kommunikációs hiányosságokban, de azon el lehetne vitatkozni, hogy ezek miért alakulnak ki.

Meg hogy kinek a hibájából.

2014. nov. 6. 09:33
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
09:17: Ez mind jól és szépen hangzik, de odaírod a végén, hogy 20 éves vagy, szinte még gyerek. Nem a lúzerségből való kitörés történetét olvashattuk, csak egyszerűen felnőttél. Teljesen más. Akkor lesz az ember "lúzer", ha 30-40 évesen van ez a probléma, azaz egyértelműen nem tinédzserkori útkeresés.
2014. nov. 6. 09:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért hal éhen a lassú oroszlán?
2014. nov. 6. 10:13
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

6-nak

Azért vagytok lúzerek, mert képtelenek vagytok tanulni és fejlődni.

Nem várhatod el egy nőtől se, hogy ő most szánalomból hanyatt vágódjon, és kiélhesd rajta a kisded vágyaid.

De valamilyen szinten elvárod, mert hát legalább próbálkozik, és azt értékelni kell. Mint amikor a dagi gyerek nem tud egy centit se felugrani, de hármast ad neki a tesitanár súlypontemelésre, mert legalább próbálkozott.

Ez meg itt a nagybetűs élet.

Anyuci pici fia, akit azért is agyondicsértek, ha nem ette le az új pulcsiját, meg elég anyucinak, hogy "legalább próbálkozott".

Ez a hozzáállás az, amitől a lúzer lúzer lesz.

Az ősemberek között az ilyenek kihaltak, mert ha csak majdnem ölte meg a gazellát, az nem esett össze szánalomból, mert legalább próbálkozott.

A tanulás alatt azt értem, hogy felveszed a ruhád, befújod magad, és este odamész egy csajhoz. Elhajt.

Ilyenkor nem megsértődni kell, és dagonyázni az önsajnálatban, hanem levonni a következtetést, hogy OK, ez nem jött be. Akkor holnap más haj, más ruha, más szöveg, és meglátjuk, mi válik be.

A lúzerek többségéről kilométerekről lerí, hogy azok, már csak a megjelenésük alapján is. Nem leugatni kell a jó pasikat, hanem ellesni, mit csinálnak.

Ez meg a másik. A lúzer lusta. Egyszerűbb nyafogni, mint egy-egy alkalommal sportolni hetente, eltalálni a fodrászhoz (jó az, ahogy anyuci levágja géppel), stb.

Akkor meg ne várjátok el, hogy ugyanazt az eredményt fogjátok elérni nulla befektetéssel.

Gondoljátok, hogy a jó alakú, csinos, ápolt lányok nem hasonló partnerre vágynak? Dehogynem.

Nem kevés energiát fektetnek bele, hogy úgy nézzenek ki. A jó pasik dettó.

Ti meg elvárjátok ugyanazt az eredményt, kevesebb energiabefektetéssel.

Mert anyuci pici fiánál már azt is értékelni kell, ha próbálkozik.

Nem, nem kell.

2014. nov. 6. 10:40
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Utolsóval értek egyet, nem attól lesz valaki lúzer mert annak születik, ezt nem kell elkönyvelni. Egyébként én több "lúzert" is ismerek, akinek van barátnője. És hadd ne mondjam el, hogy nem azért van, mert ő tett érte valamit, kb a csaj szedte fel.
2014. nov. 6. 10:45
 18/20 anonim ***** válasza:

09:17-es vagyok:

10:40-essel teljesen egyetértek, ment a zöld kéz! :)

egyébként csak a saját történetem írtam le, lehet, hogy fiatal vagyok még, de ha néhány éve nem teszek semmit azért, hogy változzak, biztos hogy nem fogok. felnőni felnövök, de felnőhettem volna egy visszahúzódó, halkszavú kis bilifrizurás nyámnyila anyámaaszonykatonájaként is. örülök, hogy nem ilyen lettem. bennem volt a motiváció, hogy változzak, és mások is motiváltak. :) most boldog vagyok. sose késő! :)

2014. nov. 7. 21:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ártana a 6-os válaszoló írását elolvasni! Teljesen világos, érthető dolgokat írt le, ti meg csak mások leszólásához értetek! Igen, bejött az élet-NEKTEK!! Másoknak meg nem. Nem kellene még beléjük is rúgni!!!
2014. nov. 7. 22:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Mostanában? Ez mindig is így volt.
2014. nov. 8. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!