Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a kicsit lúzerabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kicsit lúzerabb pasiknak miért nem jut manapság barátnő?

Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 07:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Mert a kicsit "lúzerebb" pasik általában nem is tesznek érte, hogy barátnőjük legyen.
2014. nov. 6. 07:39
 2/20 anonim ***** válasza:
53%
Elsonek igaza van. :) volt egy joval idosebb pasim. Sose volt noje rajtam kivul. Megkerdeztem miert. Erre a valasz: mert tul luzer vagyok es nem mertem probalkozni...
2014. nov. 6. 07:44
 3/20 anonim ***** válasza:
Mert az első elutasítások után elkönyvelik, hogy úgysem sikerülhet. Az meg a másik dolog, hogy szerintem nem is a saját súlycsoportjukban keresgélnek, azért nekem is van egy egészséges önkritikám, és tudom, hogy kinél lenne esélyem, és kinél nem.
2014. nov. 6. 07:49
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
3as! Nem vagyok egy sz.ar no. De folyton kapok visszautasitast. Es? Kit erdekel? Tovabb probalkozom ennyi. Egyebkent ezek a ferfiak akik luzernek allitjak be magukat olyan magasra teszik a lecet ismerkedesnel hogy soha nem talalnak maguknak senkit majd. Ezen a latasmodon kellene valtoztatniuk.
2014. nov. 6. 07:56
 5/20 anonim ***** válasza:
Akik magasra teszik a mércét válogatósak, a léc alattiakat nem tartják elég jónak önmagukhoz. Ellenben egy lúzert tipus saját magát nem tartja elég jónak másokhoz. Szerintem ez nagy különbség. T
2014. nov. 6. 08:07
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

Sokan el vannak itt tájolva a léccel kapcsolatban. Nekünk, lúzereknek tulajdonképpen már szinte mindegy, csak nōbōl legyen az illetō. Nincs magas léc, szinte léc sincs.

Annak már több valóságalapja van, hogy nem próbálkozunk. Itt meg az a szitu, hogy mivel kiközösítettek vagyunk, gyerekkorunkban nem ragadtak ránk a többiektōl az általános viselkedési és kommunikációs normák. Hiába akarnánk próbálkozni, nem is ismerjük a módját, hogy hogyan kell. A többiek számára ezek a dolgok annyira nyilvánvalóak és ösztönösek, hogy meg sem értik, nemhogy használható tanácsot tudjanak adni, hiába kérjük.

Mondják, hogy ismerkedj, beszélgess, de hogy azt miként kell a társadalmi normáknak megfelelōen, azt már nem tudják elmondani. Még szakkönyvek se nagyon, mert ezeket mindenki magától értetōdōnek tartja.

Ezért vagyunk tulajdonképpen rossz helyzetben, mert nem tudjuk azt, amit mindenki más tud, és ami a boldogulás alapfeltétele. Nem a bátorságról szól ez, vagy hogy annyira belemerülünk a lúzer dolgainkba, hogy a nōk nem is érdekelnek.

Amikor jön a szerencsétlen, és rendkívül estlen módon megszólít, akkor ahelyett, hogy kiröhögitek, bele kéne gondolni abba, hogy szegény ilyenkor próbálja saját erejébōl felfedezni, kikísérletezni azt, amit ti ösztönszerūen tudtok. Valóban megvetést érdemel az ilyen?

2014. nov. 6. 08:33
 7/20 anonim ***** válasza:
Mert az nem olyan hogy jut. Nem olyan, hogy ha nem ért időben oda a barátnőfához, akkor nem tud szedni, mert elfogyott. meg ez a mindegy, csak Nő legyen. Jesszusom..... Jobb ez így mindenkinek.
2014. nov. 6. 08:40
 8/20 anonim ***** válasza:
45%

Hát megvetést nem, de senki nem kötelezhető arra, hogy egy béna partnerrel járjon. Különben meg a kiröhögésnél talán még rosszabb a jószívű lekoptatás, mert akkor ott marad a "hátha".

Nekem is van ilyen ismerősöm, aki képtelen ismerkedni, sosem értettem a bajait.

Volt olyan nő is, aki az egyetem 6 éve alatt végig szerelmes volt belém, közben ugye én meg csajoztam ezerrel, és időnként bepróbálkozott, mikor egy szakbulin ivott egy kicsit. A végén már tök kínos volt, és mikor összejöttem a szakon az egyik legcsinosabb nővel, aki elég féltékeny is volt, ő sajnos tudtomon kívül rendesen megalázta, és bár akkor és ott eléggé kiakadtam ezen, hogy hogy' lehet ilyet tenni egy kedves, szerelmes, szerencsétlen emberrel, végül is a lány jobban járt, mert 4 évig ácsingózott utánam esélytelenül, de miután kimosták a fejét, talált magának egy kedves, bénább srácot.

2014. nov. 6. 08:41
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
8.33-as elmondta az igazat.
2014. nov. 6. 08:51
 10/20 anonim ***** válasza:
80%

Mondhatom azt, hogy voltam én is lúzer, tehát objektívan le tudom írni, hogy mi a helyzet.

Régen ki sem mozdultam, féltem mindentől, ami új, nem is mertem felszabadultan beszélni emberekkel, pláne lányokkal nem. Utána így-úgy elkerültem egy kisebb társaságba, ahonnan megkezdődött a "szocializálódásom". Mivel emberekkel voltam körülvéve szép lassan "rámragadt" a helyes viselkedésforma. Utána mikor már a barátkozás ment, elkezdtem zenélni (mindig is imádtam zongorázni) zenekarban, ismét új társaságba kerültem, belémnevelték a zenésztársaim az önbizalmat, és mivel ők vettek mindig körül, lassan átvettem a viselkedésüket. És képzeld, sohasem volt egyszerűbb egy csajjal beszélnem, mint most.

Igazából semmi különleges nincs benne. Ne úgy beszélj vele, mintha fel akarnád szedni. Legyél természetes, ne félj megmutatni az erényeid, de ne kérkedj vele. Egyébként meg ha tetszel a nőnek, kb úgyis mindegy mit mondasz, meg fogod szerezni (persze ha nem bénázod brutálisan el), ha nem, akkor meg mondhatsz akármit.

A történet kezdete óta 4 barátnőm volt, az első 2 nem olyan szép, de az exem gyönyörű volt, a mostani barátnőm meg egyenesen álomnő, nagyon hálás vagyok érte. :)

NE keseredjetek el és főként ne keseregjetek, mert az nem használ! Ti is értékes és jó emberek vagytok! Kerüljetek társaságba, és előbb-utóbb az megformál titeket. :)

20/F

2014. nov. 6. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!