Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőből is van olyan, hogy "okos + csúnya"? Vagy a csúnya nők általában még buták is?
Férfiban a csúnyák közt is szeritnem kb ugyanannyi ember okos vagy buta, mint a teljes népességben.
De a nőknél azt vettem észre, hogy aki csúnya vagy kövér, az általában nem is túl értelmes. Én amikor randiztam velük, nemhogy semmi szívderítőt nem mondtak, de még magukat égették a gáz sztorijaikkal. (gondolom kitalálhatjátok, hogy én is rosszul nézek ki, és a kérdésre válaszoljatok, most ne írjatok olyan hülyeségeket, hogy a szépség meg a csúnyaság relatív, mert kb. egy bölcsődés is meg tudja mondani, ki csúnya és ki szép)
hát nemtudom, de tapasztalatból mondom aki szép az általában értelmes is, persze sokszor nem... de nagy általánosságban a szebbek ( szimmetrikus arc ) okosabbak
ritkábban látok kövér bumburnyák tényleg érelmes embert, persze lehet vezető pozíciban, lehet sok pénze, lehet jó tanuló de az intelligencia nem ott kezdődik
Nem attól lesz bombázó, hogy ad a külsejére. Aki szép, az szép.
Abban is van valami, hogy aki intelligens, az ki tudja kutatni hogyan kell/meg tudja szervezni úgy az életvitelét, hogy nem lesz se elhízva, se elhanyagolva, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!