Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek számít hogy a pasinak jó autója legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok
A kérdésben leírtam mindent, őszintén. Csak érdekelne.
19/F
2014. nov. 2. 18:16
1/6 anonim válasza:
Ezt ugye nem komolyan kérdezed....
2/6 anonim válasza:
Nem számít. Az se baj, ha nincs neki. Legfeljebb megyünk az enyémmel ha valahova el akar menni.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem számított az sem,hogy nem volt kocsija,mégsem feleltem meg neki.
4/6 anonim válasza:
hát alapjáraton biztos, hogy nem ez a döntő,hanem az illető.19 évesen meg totál lényegtelen ez még szerintem....esetleg 30 éves kor körül már az ilyen anyagi dolgok adhatnak visszajelzést a pasiról, hogy mennyire léha...és 30 évesen sem az lesz a lényeg, hogy minél jobb kocsija legyen meg minél puccosabb lakása,de azért ha azt látom, hogy azért jár trabanttal még 30 évesen mert képtelen ráülni a pénzére,nem tudja megfontoltan kezelni a pénzét, elissza esetleg vagy elcseszi felesleges dolgokra vagy egyszerűen csak nem lényeg számára a kényelem megteremtése maga és a párja számára akkor nem valószínű, hogy örök életemre lehorgonyzok mellette,mert ezek igenis visszajelzés lehet őrá is, hogy mire számíthatsz az illető mellett. és ez egyszerűen a nőknél ösztönből jön, hogy azt szokták mondani a pénzesebb pasikra buknak jobban,mondjuk szerintem ez nem teljesen igaz,de annyi igaz belőle az igazán felnőtt korosztálynál nem a tiédnél, hogy azért az a pasi akin látja egy nő, hogy azért arra törekszik, hogy minél jobb anyagi környezete legyen kecsegtetőbb ösztönből is a nő számára. na jó az ilyen felvágósokat nem szeretem aki meg ezzel villog,hogy mennyi van neki,meg nem is kell az hogy milliomos legyen,de igenis lássam rajta, hogy akarja valamire vinni az életben. ez a nőkben egyszerűen állati ösztönből jön:a nőstény az erősebb hímet választja a nő meg a pénzesebb pasit mert az az erősebb hím és amellett nagyobb biztonságban tudja az utódokat. na innen jön ez a pénzes pasi dolog. de egy normális felnőtt nőnek elég ha látja hogy akarja vinni valamire az a pasi.egy léha nő neked se lenne kecsegtető szerintem. de a te korosztályodban ez a kocsi dolog semmit nem jelent. de azért ha kicsit idősebb leszel azért mondjuk nem is az hogy a legmenőbbet meg legdrágábbat szerezed be de azért ne is trabanttal menj majd csajozni.:)
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 2. 18:44
6/6 anonim válasza:
na itt aztán van sok hazug 3,14csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!