Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi lenne az álomnőtök foglalkozása?
Figyelt kérdés
he?2014. okt. 28. 22:25
31/38 anonim válasza:
Kertész, mert akkor mindig hajolgatna, és akármikor seggbe rakhatnám XD
32/38 anonim válasza:
jézusom elsőre is azt mondtam, meg ha a fentiekből, kéne is válogatni, legyen szakács :) amúgy a sorozatgyilkos se rossz, de valahogy nem érezném magamat biztonságban, és nem hinném, hogy tartós lehetne a kapcsolatunk, ha pl: lecsuknák vagy megölne..... de a művészi önkifejezés szerintem is dögös, de akkor inkább legyen énekesnő, vagy legrosszabb esetben is horrorkönyv író, de ne gyilkos
33/38 anonim válasza:
32. A gyilkosnál még a szinkronúszó, talajtornász is jobb, amit írtam, de az nem tetszett annyira?
34/38 anonim válasza:
32 vagyok, tudodmit, a mozgás is szexi, akár még ide jöhetne a tánctanár, de a tanárnő az sem 1 rossz ötlet, de csak a cuki fajtából ;)
35/38 anonim válasza:
Orvos,ápolónő-sok extrém hülyeséget csinálok.szeretem az extrém sportokat.néha megsérülök,ő legalább értené a dolgát:)
Szakács,cukrász-szeretem a hasam:)
Ügyintéző vagy ilyesmi-aki ért a számlákhoz,tud bánni a pénzzel
De a 3 legfontosabb:hűséges feleség,jó háziasszony és odaadó anya
36/38 anonim válasza:
#32.: Ja, de lehetnénk mondjuk mindketten gyilkosok és együtt ölnénk. Így ha lecsuknak, akkor is együtt leszünk a börtönben... egymást meg persze nem ölnénk meg, hisz a másik az egyetlen, aki képes megérteni a művészetünk lényegét :D
37/38 anonim válasza:
Azt nem tudtad hogy létezik férfi és női börtön?
Nőket és férfiakat sose zárnak egy börtönbe,főleg nem egy cellába.
A cellatársad max. egy nagydarab ni.gger lehet.
De egy jó oldala lenne a dolgoknak.nem kell aggódod a szorulás miatt ;)
38/38 anonim válasza:
#37.: Hú, kösz, hogy szólsz, akkor mindenképp nővé operáltatom magam, mielőtt nekiugrok a társkeresésnek :)
(Amúgy m.o.-n szerintem viszonylag ritka az afro rassz, szóval ha épp nincs négerük, akkor külön cellát kapok?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!