Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőket mennyire érdekli egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket mennyire érdekli egy férfi foglalkozása?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert ismerek egy lányt aki velem együtt építésznek tanul és csak azért van itt mert mindenképpen egy építésszel akar összejönni és szeretném tudni hogy mennyire gyakori, hogy ennyire egy férfi szakmályára alapozza egy nő a párválasztást.
2011. ápr. 4. 08:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Mérnöknek tanulok,párom mérnök,és ez jó.

De nem azért leszek mérnök,hogy a férjem is az legyen,hanem mert ez a vágyam régóta:)

fontos a foglalkozása,legalábbis nekem,nekem kell hogy értelmes legyen,legalább annyit keressen mint én,és ne nézzen bambán ha szakmai dolgokról beszélek.

Nem tudnám elképzelni hogy egy sori dolgozóval vagy vizszerelővel kössem össze az életem.Barátnak bármikor,féjnek nem.

Nem a pénze miatt,azt keresek én is.

A csoporttársad helyében-ha ilyen indittatásom lenne- én nem mentem volna épitésznek,elég lett volna valami könnyebb szakot választania,és sokat az épitészekkel lógnia...

23/N

2011. ápr. 4. 09:01
 2/19 anonim ***** válasza:

Építészként is kell tudni helyesen írni!

Egyébként mindjárt jönnek az olyan válaszok, miszerint a nők csak a pénzt nézik. Ja, nem, bocs, ilyenkor a frusztrált pattanásos kisfiúk még suliban vannak.

Egyébként vannak ilyen lányok, bár szerintem elég kevés motiváció azért menni egy bizonyos szakra, mert olyan pasit akar magának. Bár lehet, hogy neki ennyi is elég. De szerintem egy építész szakot nem fog tudni elvégezni így.

2011. ápr. 4. 09:02
 3/19 A kérdező kommentje:

"Építészként is kell tudni helyesen írni! "

Amondó vagyok hogy ha kb megérted a makogásomat akkor már elértem a célomat.

2011. ápr. 4. 09:05
 4/19 anonim ***** válasza:

"Építészként is kell tudni helyesen írni! "

az első vagyok...tudok helyesen irni,de már gyakornokként is a titkárnőn keresztül kerül ki 1-1- riportom,az ő dolga ellenőrizni a helyesirásom:)

jó melóhoz titkárnő jár:)

2011. ápr. 4. 09:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Ahogy ismerem a magyar noket,inkabb valasztanak egy mernokot,mint egy komuvest.
2011. ápr. 4. 09:23
 6/19 anonim ***** válasza:

"Építészként is kell tudni helyesen írni!

Egyébként mindjárt jönnek az olyan válaszok, miszerint a nők csak a pénzt nézik."

Látom a grammarnáci feministák már megérkeztek...

2011. ápr. 4. 09:30
 7/19 anonim ***** válasza:

Szia! A párválasztás minden embernél más és más szempontok alapján történik. Talán gyerekkori álma a lánynak, hogy a férje építész lesz, vagy egyszerűen megérzés, hogy az építészek között találja meg az igazit. Ha a pénz kéne neki, akkor csak sétálgatna az egyetem körül, nem pedig tanulna ott, ugyanannyit fog keresni kb., mint a jövendőbelije.

Van,aki a külsőt veszi főként figyelembe, van,aki barna hajú férfiről álmodik, van,aki 2 méteresről, de van olyan is, aki izmos kigyúrtról. A foglalkozás ugyanilyen dolog, van, akinél szempont, másnál nem. Vannak kifejezetten férfias hivatások, tűzoltó például vagy akár a mérnöki hivatások bármelyike, ez vonzza a nőket. Szóval nem gyakori, de nem is extra dolog, hogy a lánynak ez is a szempontjai közé tartozik, mert biztos nem csak ez az egy szempont van, akkor megint csak nem járna suliba :)

2011. ápr. 4. 09:38
 8/19 anonim ***** válasza:

09:30

Áh, igen, pont erre számítottam.

2011. ápr. 4. 10:23
 9/19 anonim ***** válasza:
45%
ŐKET CSAK AZ ÉRDEKLI HOGY KINEK VAN TÖBB PÉNZE!! OSZT CSÁ, A KIS RIBANCOK
2011. ápr. 4. 10:35
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"jó melóhoz titkárnő jár:)"

Ez így nem igaz. Amihez titkárnő kell, az már általában erősen a kamumeló felé hajlik. Aki konkrétan előállít dolgokat, produktív munkát végez annak nem kell titkárnő, hiszen minek? Titkárnő az adminisztráció könnyítésére való. Ha nem tudsz helyesen írni, az téged mint igénytelen embert minősít, és nem bújhatsz a titkárnőd mögé.

Amúgy általában szerintem KÖZVETLENÜL nem érdekli a nőt a foglalkozás, de a nőknek sok olyan szempontja, ami összefügg ezzel: pénz, gondolkodásmód.

2011. ápr. 4. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!