Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőket mennyire érdekli egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket mennyire érdekli egy férfi foglalkozása?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert ismerek egy lányt aki velem együtt építésznek tanul és csak azért van itt mert mindenképpen egy építésszel akar összejönni és szeretném tudni hogy mennyire gyakori, hogy ennyire egy férfi szakmályára alapozza egy nő a párválasztást.
2011. ápr. 4. 08:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10:35

ÉS megérkezett első golyóálló frusztrált férfitársam is. :)

2011. ápr. 4. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Hat barátnőmből és magamból nem fogok általánosítani, de már roh@dtul elegem van, hogy minket pár hülye kur-va alapján leszólnak és megaláznak (remélem, hogy csak itt, GYK-n divat ez).

Én: igen, számít.

Akárhogy is kapálóztok, hogy műveltek vagytok, és érdekelnek a tudományok, és nem gond, hogy nekem ez a szakma a szenvedélyem, hazudtok.

A műveltségre nem állítom ezt, hiszen többfajta műveltség létezik. Számomra az az igazi műveltség, hogy az ember a tudománnyal is hobbi szinten tisztában van. Ez szinte senkiről sem mondható el, akinek nem tudományos végzettsége van. A műveltség többi része viszont sokszor csak úgy felkúszik az emberre, nem kell hozzá tanulni (irodalmi/művészeti műveltség, tájékozottság).

A lényeg: én próbálkoztam olyan emberekkel, akiknek közük sem volt a tudományokhoz, néhányan pedig már középsuliban is rühellték a bioszt és a kémiát. De ők állították magukról, hogy érdekli őket a tud., és szeretik, hogy engem magasabb szinten, szívesen hallgatnak, stb. Frászt! Halálra unták magukat, amikor ez volt a téma, volt, hogy tök flegmán viselkedtek velem, amikor ilyenről kezdtem el beszélni. Engem nem izgatott, hogy nem tudnak velem beszélgetni róla, hiszen ők nem tanulták kp. iskolában sem nagyon. Úgy voltam vele, hogy használjanak úgy, mint egy újságot vagy a netet. Egyszerűen csak adom az érdekes témákat, híreket. Hiszen nekem ez a szenvedélyem. Szeretem továbbadni az ilyet, de sz.ták le magasról, sőt, idegesítette őket. Nem érdekelte őket a tudomány, hiába rukkoltam elő izgalmas témákkal, hiába állították, hogy mennyire szeretik, és szokták olvasgatni érdeklődő laikusként.

Na ezért vagyok most már úgy vele, hogy nem hiszek a másmilyen végzettségűeknek. Jól hangzik, ha valaki azt állítja magáról, milyen érdekesnek találja a természet- és orvostudományokat, csak épp legtöbbször egy reklámszöveg. Ill. ciki azt mondani a csajnak, hogy soha nem vette a fáradtságot, hogy megismerkedjen velük, bele se szagoltak.

Megjegyzem, én sem állok magas szinten. Egyelőre én is csak érdeklődő laikus vagyok, nincs meg a végzettségem, az majd odébb lesz. Tehát nem olyan szintű volt a beszélgetés sem részemről.

Így viszont kezdett kiürülni a kapcsolat. Egyrészt a feszültség miatt, hogy un engem, sőt, idegesítem, másrészt a tudat, hogy ennyire érdektelen és elutasító egy olyan dologgal szemben, ami nekem annyira fontos, ami nekem szenvedélyem - tehát az életem egy nagy területe nekik egy nagy semmi.

Orvostanhallgató barátnőm: neki nem számít a végzettség. Csak ne legyen orvos, annyi a kikötése. Sőt, inkább kerüli a legtöbb egyetemistát.

20 éves.

Unokanővérem: neki totál mindegy, ez a része sose érdekelte. Egy kőműves jegyezte el, már van is egy gyönyörű kislányuk.

26 éves.

Egyik bölcsésztan hallgató barátnőm: már mindenféle pasija volt, volt olyan is, aki gyártósoron dolgozott, és megvolt neki az egyik prof is a suliról.

22 éves.

Másik bölcsészes barátnőm: ő csak a többi bölcsészt szereti. Neki se a lóvé számít, különben inkább bukna a műszakisokra, vagy a természettudományin a kémiásokra.

24 éves.

Földrajz szakos barátnőm: őt egy egyszerű kétkezi munkás jegyezte el. Volt már mindenféle barátja, egyetemeista épp egy sem. 21 éves.

Most felvételiző (építészmérnök :)), eddig dolgozó barátnőm: neki is van jelenleg pasija, aki nem tudom, pontosan mit csinál, de csak egy középiskolai végzettsége van.

Az utolsó barátnőm pedig igen, szereti a pénzt. Ennek ellenére nem az első helyen van, a pénzes pasijait hamar dobta, mert nem volt, ami kitöltse a kapcsolatukat. Mintha azok a pasik arra támaszkodtak volna, hogy van pénzük. Már volt mindenféle köztük, két szélsőségként: biztonsági őr és vörösdiplomás, 4 nyelven perfektül beszélő vegyész is.

2011. ápr. 4. 13:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Tudom, 7 lett :)
2011. ápr. 4. 13:30
 14/19 anonim ***** válasza:
13:29 Hehe, én nővel jártam ugyanígy: ismerkedéskor még mondta, hogy húú, őt érdekli a fizika meg a tudományok, de pár hónap alatt kiderült, hogy ez így nagyon nem igaz, pedig tudok érdekesen beszélni, tanítottam is (sikeresen), de mégse. Ettől persze nem omlott össze a kapcsolat, csak jobban megismertem tőle a lányt.
2011. ápr. 4. 13:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Utolsó barátnőmhöz hozzáteszem: egyik napról a másikra él, éhezik. Nálam szokott enni. Egy héten belül 4 kilót is tud változni a súlya. A gazdagokkal azért tudott oldottabb lenni, mert őket nem gáz "lehúzni". Ők már megszokták, hogy sok mindent fizetnek, nekik természetes, hogy a csaj dolgait (program, pia, kaja), a gazdagabb nőknél ugyanezt csinlják, mert van miből, és nem nagy cucc nekik, inkább természetes. Ugye egyértelmű, hogy ahhoz, hogy normális párkapcsolata legyen, nem tud összeszedni elég pénzt. Viszont nagyon jól néz ki, vékony, nagy mellű, szép arcú, hosszú hajú. Ettől függetlenül a legtöbb pasiját nem azok közül választotta, pedig lett volna jelentkező.

Ez mondjuk megint kit jellemez... a gazdag pasik a legjobb nőkre :)

2011. ápr. 4. 13:43
 16/19 anonim ***** válasza:

13:41 - mázlis. :) Nekem hiába volt sok más az életemben (sport és egyéb hobbi), ez rányomta a bélyegét. Én érdeklődtem aziránt is, amivel ők foglalkoztak, és szerettem, ha bevonnak.

De gondolom, nálad is nem is olyan fontos, hogy el tudjatok beszélgetni az érdeklődésedről. Nálam igen.

2011. ápr. 4. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:

Rossz ezt így olvasni tőletek srácok,ezek után soha nem mondom egy pasinak többé, hogy érdekelnek a tudományok bizonyos területei. Bár én mindig igazat mondok, órákig ámulok a csillagászaton, paleontológián, az anatómián főleg, de sok olyan is van,ami például ne érdekel,azt be is vallom, csak hát ilyen sok negatív tapasztalatot olvasva inkább meglepetésnek szánom majd az érdeklődési körömet, nehogy első percben hiteltelennek tűnjek.

Érdekes és hasznos volt olvasni, amit írtatok, álmomban nem gondoltam volna, hogy valaki az érdeklődési körével kapcsolatban kamuzik:)

2011. ápr. 4. 14:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, Én vagyok 13:29 + 13:30 + 13:43 + 13:48 is, és lány vagyok :D
2011. ápr. 4. 14:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Jajj bocsánat, skacokat akartam írni,nem tudom hogy lett belőle srácok,sajnálom :D Fogtam, hogy lány vagy, amikor olvastam, csak elég sokat dolgoztam ma 40 fokban, ezért mire leírtam már nem volt tudatos, bocsánat :D
2011. ápr. 4. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!