Nálatok mennyire számít ismerkedésnél/párkapcsolatban a másik nem foglalkozása/pozíciója?
Figyelt kérdés
nekem van 1 ekonómiás érettségim + most gyúrok a diplomáért mennyi nőt tudnák ezzel megszerezni? :)2014. máj. 26. 02:01
1/15 anonim válasza:
Párkeresésnél az én mottóm:
Az intelligencia elvárás, az egyetem nem!
2/15 aladar12 válasza:
semennyit, túl buta vagy, mert azt hiszed számít a foglalkozás
3/15 anonim válasza:
"tudnák"? Inkább előbb alapműveltségre gyúrj.
4/15 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy eddig sikerült eljutnod, ha még mindig képes vagy leírni azt hogy "tudnák" a tudnék helyett.
Válaszolva a kérdésre nem érdekel túlzottan a végzettség, de valahogy mégis mindig olyan barátnőim voltak akik jó gimibe jártak és voltak céljaik. 19F
5/15 anonim válasza:
lehet elírta é, á betűk egymás mellet vannak:)
6/15 anonim válasza:
Nem számít a pozíciója, de az iskolázottság többnyire meg szokott mutatkozni. Nem mindegy, hogy egy szotyiköpködő iparis a csaj vagy jó gimiben, fősulin, egyetemen tanult/tanuló művelt ember....
7/15 anonim válasza:
Én leszarom, szopjon jól, oszt kész.
8/15 anonim válasza:
Nem érdekel, milyen sulit végzett, mit dolgozik. Az fontos, hogy okos legyen, művelt és intelligens, lehessen vele bármiről értelmesen beszélgetni, akár vitatkozni is jó érvekkel, stb, legyen fogalma a minket körülvevő világról, és ne legyen ostoba.
21L
10/15 anonim válasza:
Megnézem az anyagi helyzetét meg a végzettségét, és szerném ha az az enyémmel azonos vagy legalábbis közel azonos lenne. Volt már problémám ebből, mikor a 2 család anyagi helyzete nagyon nem egyezett a pasi meg fusztrált volt, másik exemnél mikor végeztem az egyetemen meg teljesen kisebbségi komlexusos lett. Sok surlódástól megkímél ha a másiknak is az az alap anyagilag ami nekem, mert nem akarok senkit lehúzni vagy fusztrálni, megteremtem én magamnak amire szükségem van de bizonyos programokról szórakozásról nem mondok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!