Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nálatok mennyire számít...

Nálatok mennyire számít ismerkedésnél/párkapcsolatban a másik nem foglalkozása/pozíciója?

Figyelt kérdés
nekem van 1 ekonómiás érettségim + most gyúrok a diplomáért mennyi nőt tudnák ezzel megszerezni? :)

2014. máj. 26. 02:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#10 azért ezt ne vegyük általános érvényűnek!

Persze, ehhez a megfelelő partner is szükségeltetik, és miután diplomás vagyok és Mensa-tag, pusztán statisztikailag az a valószínűbb, hogy nálam kisebb tudású/intelligenciájú hölggyel hoz össze a sors, de ez engem soha nem érdekelt. Soha nem azt néztem, hogy valaki mennyire iskolázott, van-e diplomája, vagy hogy hányasra érettségizett. Ezek felszínes külsőségek.

Mindig az érdekelt, hogy jól érezzem magam vele, és hogy szeressük egymást. Ezáltal a foglalkozása sem zavart soha. (Persze, azért ne kéjhölgy vagy rúdtáncos legyen.) Jártam már francia tolmáccsal is, és bolti eladóval is. Nem ez a lényeg. Csak ne legyen holmi alpári primitív entitás, de ez amúgy sem a munkától függ, és az iskolázottsággal is csak laza statisztikai összefüggésben van.

A pénz meg részletkérdés. Értelmes, érett embert nem fog frusztrálni, ha nem ugyanannyit keres, mint a szerelme.

2014. máj. 26. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Igenis számot, főleg ha hosszútávon gondolkodom egy kapcsolatban, de még rövid kapcsolatra sem jönnék össze olyan pasival, akivel nagyon mások vagyunk. Nekem már van 1 diplomám, 1 hónap múlva lesz meg a következő, szóval azért nálam fontos, hogy legyen egyetemi végzettsége pl, bár azzal egyetértek, hogy az egyetemtől még nem lesz valaki feltétlenül intelligens, nyilván az otthonról hozott dolgok is számítanak. De mondjuk aki tudnék helyet tudnák-ot ír...azt hiszem az nem pálya. Amúgy milyen az az ekonómiás érettségi? Életemben nem hallottam...
2014. máj. 26. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
számít, na ez tényleg elírás volt :)
2014. máj. 26. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:

11-es neked lehet nem számít de én nem akarom újra futni ezeket a köröket. Nem hiányzik újra az egész győzzük le a gazdasági/társadalmi különbségeket dolog. Volt mikor én is azt hittem, hogy értelmes érett embert nem fusztrál, közbe meg a lósz@rt nem.

A pasik többsége sokkal érzékenyebb erre mint hittem. Az meg hogy te jártál boli eladóval engem nem hat meg. Nem is értem, ezt érvnek szántad?

2014. máj. 26. 14:14
 15/15 A kérdező kommentje:

aki az érettségim tipusát kérdezte: ekonómia - gazdaságtudomány.

a többieknek: látom hogy sokan írtátok ezt az anyagi helyzetes megkülönböztetést is. Hát, bizony ebben is van ráció, szintúgy, mint az iskolázottság tekintetében szerintem. Az a baj, hogyha látszólag még el is fogadják egymást a szegény-gazdag pár, a gazdasági különbségek sajnos végigkísérik az életüket majd: a veszekéseknél szerintem mindig elő fog jönni, a vásárlásoknál stb...

2014. máj. 26. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!