Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha egy srác foglalkozása és egyben szenvedélye a mezőgazdaság?
semmit, jó neki hogy a munkája a szenvedélye és legyen boldog
meg legalább hasznos is
viszont ez nagyon nem az én világom, így nem hiszem hogy egy ilyen fiúval összejönnék
Mennyiben változna ez, ha tudjuk, hogy mai modern traktor ilyen:
És árfolyamtól függően közel 25 millió forintba kerül.
Én jártam egy ilyen sráccal, jelenleg 22 éves, mindene a mezőgazdaság és a traktorok. Nekem ezzel nem is volt semmi bajom, bár sok munkával jár, sok szabadidőt elvesz, késő estig dolgozott, nyáron is, bár ha el akartunk menni kirándulni akkor természetesen ez megoldható. Jól is keresett, pár év alatt szép összeget halmozott fel, ezt gondolom némelyik lány tudná egyből lecsapna az ilyen pasira.
Nem a munkája miatt mentünk szét, egyszerűen tapasztalatlan volt párkapcsolat terén, nem normális, buta, és gyerekes dolgokat művelt, a viselkedése is kritikán aluli volt, igazán parasztul bánt velem. No persze nem biztos hogy mindenki ilyen, nem általánosítok így ha megismernék egy srácot ugyanilyen szenvedéllyel akkor nem gondolnék semmi rosszra. 20/L
Örülök, hogy van még ember aki boldog azzal amit dolgozik.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!