Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek ki a srácból akivel barátok vagyunk?
Elhihetitek, van némi tapasztalatom h mikor jövök be egy srácnak...
Meg arról is hogy hogy felejtsek el valakit alapból, de elég sokat nehezít az 1 társaság a dolgon... :S
Figyelj..ne szeress ki belőle, én azt hiszem hogy tényleg nincs fiú-lány közti barátság, nálam is volt ilyen úgy kb. 3 évvel ezelőtt, volt egy legjobb barátom ..Jóban Rosszban.. és tényleg ezt úgy értsd h mindig ott voltunk egymásnak, és egyszer csak bejelentette kb másfél év után, hogy ő többet akar, 1 kerek évig együtt is voltunk, a legjobb kapcsolatom volt a mai napig, és utána szakítottunk, még mindig szeretjük vmennyire egymást (sőt jobban is mint kellene)pedig azóta 2 év eltelt,nekem pedig van már egy féléves kapcsolatom, és még mindig legjobb barátok vagyunk.
Ne félj belevágni egy ilyenbe..:)
Lehet te is kellemesen csalódsz.. Mint én:)
és ahova ti jártok bulizni ott nincsenek más pasik?
vagy a suliba?
vagymitomménmár
a lényeg h sürgösen keress magadnak valaki mást mer ennek csak rossz vége lehet. ha télleg nem jösszbe neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!