Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nehogy belé szeressek?
Van egy srác .. egy koliban vagyunk meg ilyenek ..
Kb 1 hónapja kicsivel jobban elmélyült a kapcsolatunk ..
Eddig csak sokat beszélgettünk,nevetgéltünk,érdeklődött felőlem h mi van velem/mik történnek velem.
Aztán néztünk együtt Tv-t .. Elkezdett simogatni ..
és azt tudni kell,hogy mindennap csak egy órát van bent koliba,mert haza jár.. és még csütörtökönként van bent egész nap. A lényeg,hogy tegnap már a simogatásnál kicsit több is volt elkezdte csókolgatni a nyakam meg ilyesmi. Nyúlkált is volna de nem hagytam !!!
Múlt héten azt mondta hogy többet érez mint barátság.. és hogy nem bírja ki h ne érjen hozzám stb..
De teljes mértékben úgy gondolom h csak játszik velem csak hülyít.. És az is 1000 % h imádja a bnőjét.. Amikor kicsit úgy van h .. PL: csók lenne akkor mindketten mondjuk h nem szabad .. de ő is..
Szal nem tudom mi van hülyít vagy nem ??
1 biztos nem akarok belé szeretni segítsetek kérlek mit tegyek?? Köszönöm a válaszokat:)
Sajnos nehéz parancsolni a szívnek, az érzéseket irányítani.
Pedig nagyon sok helyzetben mennyivel jobb lenne ésszel cselekedni, a szívre pedig nem hallgatni.
A srác hülyít, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele, leakar fektetni és kész, ha a barátnője lennél, megcsalna mással..kerüld el.
Köszi a válaszokat :)
de ez annyira nehéz :((
Nem tudom elkerülni imádom a társaságát imádok vele lenni .
És nem tudtam neki ellenállni amikor elkezdte csókolgatni a nyakam.. és annyira rossz érzés:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!