Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan látszik, hogy egy lány sunyi és nehogy bízzak benne?
Valahogy sosem esik le rögtön, és amikor már kezdek ráébredni, hogy sunyi akkor már késõ, és rosszindulatbòl vagy a franc tudja miért olyan dolgokat mondtak el ròlam csajok amik ràm nezve degradaloak. Ezert sokszor sok paraszt rosszindulatbòl visszaél ezzel.
Nem feltetlen csak olyan csajok artottak nekem akkikel jartam, hanem olyanok is akikkel csak non jòl elvoltam, beszélgettem. Nem tudom h ez miert van, senkit nem bantottam a hata mögött. Utólag visszanézve azoknak a csajoknak mind olyan sunyi arca volt. Most meghülyültem szerintetek vagy tenyleg lehet latni elsőre hogy melyik csajjal haverkodjak?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:14
Isten vagy :) Jót röhögtem . És mennyire igaz .
Egyébként ezt nem lehet előre megmondani , csak ha már úgyis késő .
Bízz a szerencsébe , hogy jó nőt fogsz ki legközelebb , az esélyed megvan , de lehet lottóznod is kéne hátha az elöbb jön be :)
semmiképpen se bízz meg benne az elején! viszont hitesd el vele, hogy abszolút megbízol benne!
idővel aztán alakul ahogy alakul, de az elején soha! csinálj úgy mintha odáig lennél érte, de ne legyen úgy!!!!!
Honnan tudod, hogy sunyi?
Hogy mindenkit folyamatosan kibeszél, közben ott sem volt, ha az a valami történt, csak hallotta, mindenkinek jópofizik, csak azért, hogy magát állítsa be ártatlannak.
Lány vagyok, számos ilyen esettel találkoztam, ezért nem igen vannak barátnőim, csak fiú haverjaim. Többet érek velük.
18/L
A tobbieknek igaza van: soha ne bizz meg 100%-ig egy noben az elejen.Ha kiontod a szived,ha a labai elott heversz,utana mar nem vagy erdekes a szamara.Fokozatosan erdemelje ki a bizalmadat,dolgozzon meg azert,hogy figyelj ra,es hogy adj a szavara!
Ja,es figyeld a testbeszedet.Pl. egy szemkontaktust kerulo lany lehet,hogy csak felenk,de az is lehet,hogy nem egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!