Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne szeressek bele a legjobb barátomba?
Figyelt kérdés
már csak egy kicsit kéne kibírni, mivel nemsokára itt a nyár. attól tartok habár még nagyon kezdetleges érzés, de jó úton haladok afelé, hogy belezúgjak. igazából ő lenne tökéletes pár számomra, mivel mindenben egyet értünk, egyszerre mondunk dolgokat, szinte mindenről ugyan az a véleményünk, egyszóval nagyon jól kijövünk, nagyon jól összebarátkoztunk az elmúlt 3-4 hónapban. (sajnos alacsonyabb tőlem egy fél fejjel) ha tetszek is neki ami esetleg lehetséges, az biztos, hogy nem szerelmes belém. mivel tudnék én is másra gondolni, nem állandóan rá? vagy csak lebegtessem azt a szemem előtt, hogy ő is barátként néz rám? 15/L2011. máj. 5. 21:20
3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, ez rendkívül hasznos válasz volt. :D
2011. máj. 5. 22:01
4/8 A kérdező kommentje:
napközben általában nincs is baj., csak este, meg amikor egyedül vagyok, vagy nincs ott mellettem. akkor furcsa érzésem van. persze néha amikor ott van mellettem is elmerülök a szemeiben, mosolyában, szavaiban...
2011. máj. 7. 11:30
5/8 anonim válasza:
csak azzal tehetsz ezellen, ha megszakítod vele a kapcsolatot, ami gondolom nincs tervben, szóval marad a beleszeretés :)
6/8 anonim válasza:
Te véletlenül nem a legjobb barátnőm vagy???Milyen megyében laksz? :D Hát bocsi, de ez ellen nincs mit tenni! Szerintem
már beleszerettél, úgyhogy csak beszélgessetek tovább, meg amit még szoktatok, és figyeld, hátha ő is"küldi a jeleket" , és esetleg ő is belédzúgott! 14/L
7/8 A kérdező kommentje:
Nemhiszem. Egyébként Hajbú Bihar megye. :)
2011. máj. 7. 12:46
8/8 anonim válasza:
Jah. Akkor nem. egyébként nála is ugyan ez a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!