Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mondjam le a randit vagy megérti?
A fiú már előre sokkal elhívott magához valami "meglepetésre" és úgy volt megbeszélve, hogy estére nála is maradok. Ezzel csak az a gond, hogy elszámoltam magam és most jött meg... Ő gondolom mást is akar, nem csak aludni és amúgy is ha ágy közelben vagyunk mindig elkezd vetkőztetni... Na mármost ez nekem eléggé kellemetlen lenne, de nem tudom, hogy mondhatnám ezt neki, nem lesz neki is kellemetlen? De lemondani sincs szívem az egészet, mert már régóta beszél róla, hogy várja ezt a találkozót, meg én is szeretném látni...
Szerintetek mit csinálhatnék?
Mond meg neki, hogy megjött. Jó katona vérben is harcol. Bár nem kötelező és nem kell elítélni azt sem, akinek nincs gyomra hozzá.
Lehet mást is csinálni ám.
Ha meg nem bírtok magatokkal, még mindig ott a petting, meg az orál. Ha tampont használsz, még ő is csinálhatja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!