Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Mondjam le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LePeDő kérdése:

Mit csináljak? Mondjam le a randit vagy megérti?

Figyelt kérdés

A fiú már előre sokkal elhívott magához valami "meglepetésre" és úgy volt megbeszélve, hogy estére nála is maradok. Ezzel csak az a gond, hogy elszámoltam magam és most jött meg... Ő gondolom mást is akar, nem csak aludni és amúgy is ha ágy közelben vagyunk mindig elkezd vetkőztetni... Na mármost ez nekem eléggé kellemetlen lenne, de nem tudom, hogy mondhatnám ezt neki, nem lesz neki is kellemetlen? De lemondani sincs szívem az egészet, mert már régóta beszél róla, hogy várja ezt a találkozót, meg én is szeretném látni...

Szerintetek mit csinálhatnék?

2014. okt. 22. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha őszinte vagy és elmondod. Biztosan meg fogja érteni.
2014. okt. 22. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2014. okt. 22. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
ne egyedül dönts...mond meg, hogy ez a helyzet...és mik a lehetőségek...elhalasztani vagy megtartani, de akkor nincs ágytorna...vagy ami neked belefér...
2014. okt. 22. 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy igazi lovag soha nem fél bevérezni a kardját!
2014. okt. 22. 14:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Kb egy hónapja... Az lesz a legjobb, ha megbeszélem vele. :)
2014. okt. 22. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyél 1 hamburgert
2014. okt. 22. 14:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad, hogy épp azt tervezem? :O
2014. okt. 22. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne mondd le a randit, de mondd el neki, mi a helyzet.

Később mennyi ilyen lesz még...

Én mindig kiszámolom, hogy mikor menjünk nyaralni/wellness hétvégére, és a végén mindig pont akkor jön meg, amikor nem kéne

2014. okt. 22. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Az hogy menstrualsz nem azt jelenti hogy nem aludhattok egyutt. Csinalhattok mast is. Ez egy igazi kapcsolat vagy szexkapcsolat?
2014. okt. 22. 15:13
 10/11 PearlDiver ***** válasza:
Semmiképp ne mondd le. A puncid nélkül is ki tudod elégíteni őt, ő meg pl alaposan megmasszírozhat. A szex nem minden! Ha nem tudtok enélkül minőségi időt eltölteni együtt, akkor felesleges is időt vesztegetni egymásra :-)
2014. okt. 22. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!