Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam meg neki, hogy jó volt vele vagy inkább ne?
Van a suliban egy lány aki nagyon bejön. Kb haveri szinten vagyunk. Meg kb annak az osztálynak a felével jóban vagyok de ez most nem lényeg. Na szóval... Ma láttam a baszmegállóban az egyik osztálytársával (akivel szintén haverok vagyunk) és megkerdezte, hogy kap-e rágót. Ketten voltak és én oda adtam az összeset ami kemény 3 db volt. És akkor jött a "de cuki vagy" meg a hasonló szövegek. Aztán megjött az osztálytársa busza. Ès akkor megkérdezte, hogy elmegyek-e vele abba a buszmegállóba annan az ő busza megy. Mondtam, hogy egy darabig el tudom kísérni. Aztán megint jött ez a "de cuki vagy" szöveg. Kb 2-3 percig mentünk együtt. Nagyon jól éreztem magam vele az a rövid idő alatt. Ezt mondjam.így el neki, hogy "tök jó volt veled tegnap setálni. Valamikor lehetne egy tali", vagy inkább ne?
Ő 15 éves lány
én 14 éves srác
Baszmegálló:D
Min jár a fejed?
Azt mond hogy rossz volt vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!