Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg ennyi idő után, hogy inkább maradjunk barátok, mint eddig?
Nemrég összejöttem az egyik haverommal...(nem barát, inkább haver)
Viszont nem erre számítottam...pár hete vagyunk csak együtt, de egyáltalán nem érzem ezt egy kapcsolatnak...
Nincs oda értem, nem keres annyit, nem teper, hogy találkozhassunk és ilyenek...nekem ez nagyon rossz és már teljesen kiábrándultam belőle, miután ezt megbeszéltem vele egyszer teljesen kiakadt, hogy mit várok tőle....
Lehet, ogy ő ehhez van hozzászokva, de engem eddig mindig romantikusan hódítottak meg bókokkal, kedves szavakkal és ezt tőle nem kapom meg...
Hogy mondjam meg pár hét után, hogy ez nekem nem jó így? Egyszer már ezt mondtam neki erre az volt a válasza, hogy milyen gyerekes módon oldom meg és nem szakítani kéne, hanem megoldani a dolgokat....
De hát ezen nincs mit megoldani! Kérlek segítsetek...ezzel a fiúval előtte nagyon jóban voltam...mit tegyek és hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!